Acțiuni

Cine se decide acum pentru un model Crafter nou, se poate bucura de bonificații atractive și o garanție extinsă.

Bonificație pentru întreprinderi

Oferta noastră specială pentru întreprinzători: Cine comandă un model Crafter nou, poate beneficia de o bonificație pentru întreprinderi în valoare de până la € 4.995,−1.

Garanție extinsă 2+2

Prin intermediul ediției speciale pentru cei interesați de probleme de siguranță, profitați și de o garanție extinsă la achiziția unui Crafter nou. Aceasta include o garanție prelungită cu 2 ani, în continuarea garanției de 2 ani a producătorului, la parcurgerea a maxim 120000 km2.

1 La achiziția unui Crafter nou obțineți o bonificație pentru firme de până la € 4.465,− (bonificație la Crafter 55 autofurgon L5H4 130 kW/177 CP TDI anvelope duble). Disponibilă pentru întreprinzători cu cod fiscal valabil la achiziție și înmatriculare până în 30.06.2019 respectiv în limita stocului disponibil. Toate bonificațiile sunt neobligatorii, ne-cart. Bonificații orientative incl. TVA și NoVA. Informații detaliate la unitățile VW participante.

2 Oferta este valabilă pentru achiziția unui Crafter nou. Cu privire la detalii suplimentare referitoare la garanție vă informează partenerul Volkswagen Autovehicule Comerciale. La extinderi și carosări, se aplică numai volumul de livrare din fabrică.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Crafter
Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen