Siguranța încărcăturii

Se așază, se potrivește și nu se clatină

Crafter furgon dispune de suficient spațiu pentru materiale, scule, pachete și multe alte obiecte, de care aveți nevoie de-a lungul zilei de muncă. În plus, oferă la fel de multe opțiuni inteligente de a fixa totul. Astfel, încărcătura ajunge bine și în stare impecabilă la destinație. Aceste soluții vă stau la dispoziție:

  • Șine de ancorare
  • Suport de plafon în interior
  • Pachet de geamuri (fără fig.)

Șine de ancorare

Pentru fixarea optimă a încărcăturii, obțineți la cerere șine de ancorare metalice robuste pentru pereții laterali, peretele despărțitor, cadrul plafonului și podeaua universală.

Suport de plafon în interior

Suportul de plafon interior permite depozitarea simplă a bunurilor transportate. Ambii suporți pot fi deplasați în autovehicul și pot fi adaptați la lungimea mărfii. Nu aveți nevoie de ei? Scoateți-i pur și simplu.

Pachet de geamuri (fără fig.)

Cu pachetul de geamuri puteți personaliza modelul dumneavoastră Crafter, ajungând chiar până la echiparea completă cu geamuri.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen