Sistemul de iluminare

Priviți drumul la lumina corectă

Zilele dumneavoastră de lucru încep deja înainte de ivirea zorilor? Sau sunteți la muncă pe orice vreme? Cu modelul Crafter furgon nu este nicio problemă. Deoarece farurile cu leduri opționale cu lumini de zi, fază scurtă și fază lungă iluminează carosabilul economisind energie. Iar dacă doriți, pachetul Lumini & vizibilitate asigură, prin comutarea automată a fazei lungi, reglarea automată a fazei lungi "Light Assist", senzor de ploaie și asistentul de lumini, o vizibilitate și mai bună.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen