Inchidere meniu

Modelul Caddy Alltrack

 

Urcă împreună cu pretențiile dumneavoastră

Aspectul său offroad îmbie direct la aventuri de concediu. Datorită asistentului său standard pentru pornirea în rampă, Caddy Alltrack este manevrabil și în rampe mai mari. Și vă duce în siguranță în locația următorului dumneavoastră activ, datorită tracțiunii sale integrale opționale 4MOTION.

Formați-vă o părere despre Caddy Alltrack.

Aspect Offroad sportiv

Echipat perfect pentru afară

Drumul spre următoarea aventură poate să fie din când în când și neasfaltat. Până la urmă, Caddy Alltrack este echipat cu măști robuste pentru caroserie și un scut inferior cu aspect plăcut, care îl avantajează și în condiții de sol nefavorabil. Barele sale de plafon argintii oferă cele mai bune premise pentru transportul confortabil al bicicletelor de munte, snowboard-urilor sau echipamentului suplimentar. Și pentru a putea concura și cu cele mai frumoase peisaje, Caddy Alltrack este disponibil în toate culorile oferite.

Interior de calitate

Este frumos aici

După o zi palpitantă în aer liber vine momentul de meditație. Iar aceasta este deosebit de plăcută în Caddy Alltrack: Printre elementele distinctive ale interiorului se numără planșa de bord confort cu inserții decorative "Carbon Square Dark", tapițeria exclusivă din pânză "7Summits", fantele de ventilație cu încadrare argintie precum și capitonajele laterale și ale ușilor în ton cu restul. Detalii precum îmbrăcarea în piele cu cusături de culoarea nucșoarei și numeroase aplicații cromate completează aspectul stilat. Rămâne doar întrebarea: Sunteți sigur că doriți să mai coborâți?

Plăcerea de a conduce

Distracție de la start până la destinație

Pentru dumneavoastră, distracția nu începe în locul în care faceți concediu. Ci deja pe primii kilometri până acolo: Tracțiunea integrală opțională 4MOTION asigură plăcere de a conduce pe orice tip de sol - iar cu pedalierul cu aspect de aluminiu, accelerarea nu a arătat niciodată mai bine.

Mai multe despre plăcerea de a conduce

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen