Sistemul Audio "Composition Audio"

Conţine display monocrom TFT, 2 difuzoare a câte 20 Watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaţă AUX-IN şi port USB.

Radio "Composition Colour"

Conţine display touchscreen color TFT, de 12,7 cm(5 inch), un cititor de CD, compatibil MP3 şi WMA, 4 difuzoare a câte 20 Watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaţă AUX-IN şi tuner PhaseDiversitz pentru recepţie optimă. Pentru telefonul mobil este disponibilă contra cost, conexiunea Bluetooth.

Radio "Composition Media"

Conţine display touchscreen color TFT, de 16,5 cm(6,33 inch), cu senzor de proximitate, un cititor de CD, compatibil MP3 şi WMA, 4 difuzoare a câte 20 Watt fiecare, un slot pentru card SD, o interfaâă AUX-IN, tuner PhaseDiverity pentru recepţie optimă, port USB şi conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil.Serviciul mobil online Car-Net App-Connect este disponibil contra cost pentru acest sistem radio¹.

¹ Dotare disponibilă opţional contra cost. Aplicaţia Car-Net App-Connect este disponibilă doar împreună cu sistemul audio"Composition Media" sau cu sistemul de navigaţie "Discover Media" şi "Discover Media Plus". Aplicaţia Car-Net App-Connect include tehnologiile MirrorLink™, CarPlay™ şi Android Auto™. Aplicaţia se poate utiliza doar prin intermediul unui smartphone. Vă rugăm să rețineți termenii contractuale referitoare la conexiunea de date și la Internet.

Sistem de navigaţie  "Discover Media"

Conţine toate funcţiile radioului "Composition Media" şi în plus, un al doilea slot pentru card SD integrat, care este compatibil cu un card SD cu hărâi. Actualizarea hărţilor instalate, pentru Europa, se poate face gratuit, cu aplicaţia Volkswagen MapCare, de pe pagina de internet Volkswagen. Cu serviciile oferite de Car-Net Guide & Inform¹ , este posibil sa fiţi întotdeauna la curent cu cele mai noi informaţii şi date de pe internet.

¹ Disponibil doar în combinaţie cu sistemul de navigaţie  "Discover Media". Începând cu al doilea an de utilizare, serviciul este disponibil contra cost. Pentru conectarea la internet, utilizatorul are nevoie de un router personal(de exemplu un smatphone cu HotSpot) sau un port USB(de exmplu Volkswagen CarStick) care funcţionează cu DIM-ul propriu. Vă rugăm să contactaţi distribuitorul local Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru informaţii suplimentare.

Interfaţă pentru telefonul mobil  "Comfort"

Compartimentul special proiectat pentru telefonul mobil este prevăzut cu o conexiune externă wireless, pentru îmbunătăţirea recepţiei. Încărcarea telefonului este la fel de simplă, pur şi simplu trebuie conectat la portul USB din acelaşi compartiment.

Dotare disponibilă opţional contra cost şi doar în combinaţie cu sistemele radio "Composition Colour" şi "Composition Media" şi sistemul de navigaţie "Discover Media".

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy Furgon
De la € 17.384,- incl. TVA ? De la € 14.608,- excl. TVA ?

Caddy Furgon