Faruri LED

Faruri LED
Faza scurtă şi faza lungă sunt generate de LED-uri economice. Nivelul ridicat de siguranţă la funcţionare şi durata mare de viaţă a LED-urilor sporesc siguranţa şi scad probabilitatea unui accident. Farurile LED se evidenţiază, printre altele, datorită unui fascicul mare de lumină, durabilităţii ridicate, unui spectru de lumină asemănător cu cel al luminii solare şi  unui consum redus de energie. Doar în combinaţie cu lămpile spate cu LED-uri. 
Lămpi spate cu LED-uri 
Luminile de poziţie şi de frână funcţionează pe baza de LED-uri economice. 
Iluminarea cu LED-uri a plăcuţei cu numărul de înmatriculare. 
Dotare standard pentru toate modelele.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Trendline, Comfortline și Highline.

Doar în combinație sistemul de spălare a farurilor.

Sistem de spălare a farurilor

În cazul în care faza scurtă sau cea lungă este aprinsă, la fiecare al cincilea proces de spălare a parbrizului, sunt spălate și farurile.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Trendline, Comfortline și Highline.

Pachet lumini și vizibilitate

Pentru o mai bună vizibilitate, pachetul lumini și vizibilitate¹ include o oglindă interioară  heliomată automată, care protejează împotriva orbirii cauzate de traficul din spatele dumneavoastră, precum și un senzor de ploaie, care activează ștergătorul. Luminile de drum de asistentă asigură, datorită luminii puternice, un plus de siguranță și confort.

Pentru Caravelle Trendline este disponibil și un pachet lumini și vizibilitate "Plus"2 . Acesta include, în plus,  faruri cu halogen și luminile de ceață.

1 Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Trendline, Comfortline și Highline.
2 Opțional numai pentru Caravelle Trendline.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Caravelle