Cotiere pentru scaunul şoferului, pliere

Roata de reglare face posibilă reglarea infinită şi individuală a celor 2 cotiere. În plus, ambele cotiere pot fi pliate complet, făcând toate zonele din cabina şoferului accesibile.

Standard pentru Caravelle Comfortline și Highline. Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Trendline.

Bancheta din faţă pentru 2 persoane

În loc de un singur scaun, poate fi comandată bancheta din faţă cu locuri pentru 2 persoane. Opţional, spătarul poate fi prevăzut cu un compartiment de depozitare pliabil care conţine două suporturi pentru stilouri şi băuturi.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Trendline și Comfortline. Nu este disponibilă pentru Caravelle Highline.

Scaune confort

Opţional, aveţi la dispoziţie un sistem electric de reglare a scaunului în 12 direcţii. Suportul lombar, înclinaţia spătarului, înălţimea scaunului precum şi înclinaţia şi reglarea pe lungime a suprafeţei de aşezare a scaunului pot fi adaptate în mod ideal. Sistemul electric de reglare a scaunului în 12 direcţii include încălzirea scaunelor şi oferă, pentru scaunul şoferului, posibilitatea de a memora trei setări diferite ale scaunului.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru Caravelle Comfortline și Highline. Nu este disponibil pentru Caravelle Trendline.

¹ Doar în combinație cu piele "Nappa". 

Funcţia Easy-Entry

Asigură îmbarcarea şi coborârea mult mai rapid şi confortabil pentru pasagerii din cel de-al treilea rând de scaune. Autovehiculele cu două uşi glisante asigură o intrare uşoară pe ambele părţi. Spătarele tuturor scunelor pot fi îndoite înainte cu ajutorul unei manete.

Standard pentru Caravelle Highline. Opțiunea este la un preț suplimentar pentru Caravelle Trendline și Comfortline.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Caravelle