Scaun ergoComfort 

Unicul cu scaunul ergoComfort cu suspensii¹. Protecția optimă a spatelui datorită amortizării șocurilor produse de denivelările de pe suprafața de rulare și reglaje în 20 de direcții. Combinația de reglaje manuale, fără trepte predefinite, conform directivelor institutului german AGR pentru un spate sănătos.² Opțional sunt disponibile și funcțiile de încălzire și masaj.

¹ Dotare opțională disponibilă contra-cost.
² Sacunul ergoComfort a fost distins în 26.11.2015 cu certificatul de calitate AGR (Aktion Gesunder Rucken e.V. - Proiectul spate sănătos). 

Spații și compartimente de depozitare

Noul Crafter a făcut o promisiune: aceea de a veni în ajutorul șoferului. Iar acest lucru se observă cu mare ușurință în modul în care a fost proiectat habitaclul. Cel mai mare torpedou din clasă, spațiu în portiere pentru stivcle de băuturi, suport rezistent pentru pahar, două compartimente noi la nivelul plafonului cu mult spaâiu de depozitare.

Interfețe și posibilități de conectare

Noul Crafter ti-a pregătit mai multe interfețe inovatoare decât te poti aștepta. Conexiune electronică pentru carosări, interfață USB pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile¹, sisitem hands-freepentru telefoanele mobile cu Bluetooth, în combinație cu toate sistemele radio și de navigație, prize de 12V sau 230V¹.

¹ Dotare opțională contra-cost.

 

Volan multifuncțional încălzit și îmbrăcat în piele¹

Corect. Volanul te ajută să conduci. Dar el mai poate avea multe alte întrebuințări, facilitând accesul la sistemul Radio și de navigație, GPS, telefon mobil etc.

1. Dotare opțională disponibilă contra-cost.

Vizibilitate

Montantul A este extrem de îngust, pentru vizibilitate panoramică/frontală optimă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Crafter Autoșasiu Platformă

Noul Crafter. 100% vehicul comercial. 100% inovație.