Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Multivan 6.1

Multivan 6.1

Legenda continuă. Putem face ceva perfect și mai perfect? Această nouă generație păstrează toate atuurile deja dovedite de la modelul anterior și vine cu multe alte inovații care îl evidențiază! Sistemele infotainment de ultimă generație, asistență și sisteme de asistență pentru șoferi care se adaptează permanent la trafic si modul de conducere al șoferului, menținând în același timp o multifuncționalitate fără compromisuri. Multivan 6.1 este robust și spațios: vehiculul versatil pentru cei a căror viață este mereu în mișcare.

Noutăți 6.1

Upgrade la echiparea standard.

  • Faruri (H7 și LED)
  • Stopuri (standard și LED)
  • Grilă într-un design nou
  • Bara de protecție cu design nou
  • Roți din aliaj noi
  • Scaune cu tapițerie de înaltă calitate
  • Sisteme noi de infotainment de până la 23 cm (9.2 inch)
  • Sisteme noi de asistență pentru șoferi

Interior 6.1 Pe lângă noul "Cockpit Digital" de 26 cm (10,25 inch), interiorul la Multivan 6.1 oferă posibilități de conectare de ultimă generație pentru rețele mobile standard, cu sistem de infotainment de cea mai nouă generație , inclusiv ecranul mare de 23 cm (9.2 inch), în consola centrală. Cel mai important element de echipament dintre toate sistemele infotainment este cardul SIM integrat (eSIM) care permite accesul la o nouă gamă de servicii și funcții online. Un exemplu este funcția eCall.

Display digital 6.1

Noul dvs. centru de control.

Ecranul de 10,25 inch al cockpitului digital din T6.1 stabilește noi standarde. Este inclus ca echipare standard în Multivan Highline. Grafica cu contrast ridicat a ecranului a fost concepută pentru o claritate cât mai ridicată. Șoferul poate alege între diferite configurații de ecran. Comutarea între acestea se face prin apăsarea butonului View de pe volanul multifuncțional.

Sistemul de navigație Discover Pro

Centrul dvs. de infotainment.

Noul sistem de navigație MIB3 (a treia generație de infotaiment). Configurațiile grafice ale sistemului Discover Pro au un nou design. Funcțiile pot fi configurate individual, precum aplicațiile pe un smartphone, de pe un ecran de pornire care poate fi personalizat. Ecranul Discover Pro este acoperit complet de o suprafață vitrată. Programul infotainment este completat de sistemele MIB2: Composition Audio (cu afișaj în linie, standard de la modelul de bază) și Composition Colour.

Volkswagen We Connect

Accesul la lumea serviciilor online inovatoare.

Cel mai important element de echipare dintre toate sistemele infotainment este cardul SIM integrat (eSIM). Este inclus ca standard de la Composition Colour, fiind disponibil ca opțiune pentru Composition Audio. eSIM permite accesul la o nouă gamă de servicii și funcții online. eSIM reprezintă interfața cu "Volkswagen We" - o nouă lume de servicii online. Ecranele de 8,0 inch și 9,2 inch ale MIB3 oferă de asemenea funcții precum radio prin internet și servicii de streaming.

Confort 6.1 Așezați-vă confortabil în Multivan 6.1: echiparea standard extins, precum și dotările confortabile, contribuie la manevrarea simplă și precisă a automobilului. Deci vă puteți bucura în fiecare zi de plăcerea de a conduce complet relaxat.

Direcția electromecanică
Scaunele
Interfață telefon mobil "Confort"
Direcția electromecanică

Conduceți cu ușurință spre destinație.

Direcția electromecanică din Multivan 6.1 vă oferă asistență activă și adaptivă în aproape toate situațiile de conducere. În plus, noul concept de servo stă la baza celor mai moderne sisteme de asistență pentru șofer din Multivan 6.1.

Scaune

Confort sporit pentru scaune.

Multivan 6.1 are scaune extrem de confortabile, cu suporturi lombare cu 4 moduri de reglare, opționale, disponibile și reglabile electric. Scaunele individuale1 pot fi rotite ușor și într-un timp foarte scurt.

Interfață telefon mobil "Confort"

Bine conectat.

Interfața standard "Confort" pentru telefonul mobil face comunicarea mai ușoară, iar telefonul smartphone va fi încărcat fără fir, în funcție de model. Țineți mâinile acolo unde trebuie: în siguranță pe volan.

Experiența la volan 6.1 Tehnologia eficientă a motorului din Multivan 6.1 se caracterizează prin puterea de tracțiune și economie. Alegerea perfectă dacă călătoriți pe distanțe lungi și doriți să vă bucurați de dinamica de conducere la un nivel înalt.

Putere mare, tracțiune puternică.

Multivan 6.1 este disponibil cu diverse variante de motorizare și transmisie. DSG este, de asemenea, deosebit de confortabil și economic. Datorită tracțiunii integrale 4MOTION, Multivan 6.1 rămâne cel mai off-road vehicul din clasa sa. Puterea gamei de motoare Euro-6d-TEMP, va fi între 90 și 199 CP.

Sisteme de asistență 6.1

Control automat al distanței ACC

Controlul automat al distanței2 adaptează viteza la cea a vehiculului din față, menținând în același timp distanța setată de șofer.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter. 

Start Video
Asistent părăsire neintenționată drum

Sistemul de avertizare2 3 opțional de părăsire a benzii de rulare neintenționată avertizează șoferul cu un ton de avertizare și un mesaj pe afișajul multifuncțional.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter. 

Start Video
Asistent la vânt lateral

Asistentul la vânt lateral2 funcționează ca o subfuncție a programului de stabilizare electronică în cazul vânturilor laterale puternice prin intervenția automată a sistemului de frânare a roților.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistent parcare "Park Assist"

Asistentul de parcare2 ajută conducătorul auto prin preluarea mișcărilor de direcție pentru parcarea vehiculului.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență perimetrală

Bucurați-vă de siguranță în Multivan 6.1: asistentul2 monitorizează partea laterală a vehiculului și avertizează optic și acustic în măsura în care este posibil să acroșați obiecte sau persoane.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență la ieșirea din parcare

Sistemul2 oferă o funcție de avertizare împotriva traficului atunci când doriți sa ieșiți din parcare cu spatele. Acest lucru permite reducerea accidentelor prin utilizarea unei frâne de siguranță automate în situații critice.

Filmul exemplifică funcționarea sistemului de asistență la modelul Crafter.

Start Video
Asistență lumini de drum "Light Assist"

Sistemul de control oprește automat faza lunga în cazul în care detectează vehicule care se deplasează din sens opus. Noaptea, de la 60 km/h, faza lungă se adaptează automat, evitând astfel orbirea conducătorului mașinii din față.

Imaginea exemplifică funcționarea sistemului de asistentă la modelul Crafter.

1. Scaunele individuale din al doilea rând de scaune de pe Multivan Trendline sunt opționale.
2. În limitele sistemului.
3. Șoferul trebuie să fie gata să înlocuiască sistemul de asistență în orice moment și nu va fi scutit de responsabilitatea sa de a conduce vehiculul în mod corespunzător.