Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Transporter Kombi

Transporter Kombi

Calitate în fiecare zi Aduce oamenii la muncă - este sloganul lui Transporter Kombi. Acesta poate duce până la nouă persoane, o mulțime de spațiu de marfă și de încredere în utilizarea de zi cu zi. Huse pentru scaune și pardoseli din cauciuc care absorb sunetul si sunt foarte ușor de întreținut. In plus, intrarea și ieșirea pentru pasagerii scaunelor din spate este deosebit de confortabilă.

Galerie foto

Încercați Transporterul din toate perspectivele

Încercați Transporterul din toate perspectivele

Confortabil Transporter Kombi oferă multe caracteristici convenabile: serviciile de internet mobil inteligente, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care fac zilele de lucru mai plăcute.

Car-Net
Sistem audio și navigație
Încălzire și climatizare
Funcție de Easy-Entry
Suport lombar electric
Pachet confort Cabină
Acces wireless

Rămâneți conectat tot timpul.

Transporter Kombi poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți  accesa cele mai recente informații din trafic precum și diverse aplicații.

Infotainment care inspiră

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Transporter devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelentă calitate a sunetului si conexiunii.

Simțiți diferența imediat.

Bucurați-vă de un mediu de lucru plăcut.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o  bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in parbriz.

Cu un mâner

Și mai ușor de urcat

Funcția easy entry scaunul din față intra în interior și astfel permite accesul deosebit de ușor al pasagerilor în spate, poate fi operat cu o singură mână de pe ambele părți pentru mașinile cu două uși glisante.

A doua ușă glisantă e disponibilă ca opțional.

Confortabil

Îl face și mai convenabil.

Scaunul ergonomic reglabil pe înălțimea conducătorului auto asigură suport lombar adițional reglabil electric.

Opțiune la un cost suplimentar.

Util

Extra-uri practice pentru tine.

Pachetul opțional de confort Cabină include un buzunar de ochelari, o lumină de lectură, compartimente de depozitare pe scaune individuale, parasolare cu oglindă de machiaj, mânerele de pe montanți, un corn dual-ton, o lumină panou contra orbirii și o priză de 12 V pe panoul de bord.

Opțiune la un cost suplimentar.

Mereu cu un pas înainte. Sistemele de asistență și de siguranță inovatoare asistă în situații critice și vă ajuteă pentru a evita pericolul. Acesta oferă un adevărat all-rounder.

sisteme de securitate
Asistența la parcare
Sisteme de asistare.
Sisteme de iluminat
Standard de siguranță

Această tehnologie inteligentă vă inspira.

Cu sistemele de securitate din Transporter Kombi sunteți pregătit pentru aproape orice: Sistemele de intervenție, în caz de nevoie, va pot ajuta pentru a reduce la minimum pericolele rutiere.

Prudență

Facilități la parcare

Sistemul ingenios de parcare sau camera de mers înapoi a mașinii vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Senzori de distanță

Sprijinul dumneavoastră în situații critice.

Sistemele inteligente de asistare a șoferului fac plimbările în Transporter chiar mai confortabile, deoarece acestea avertizează la schimbarea benzilor și recomanda o pauză la detectarea stării de oboseală.

Beneficii vizibile.

Bucurați-vă întotdeauna un traseu perfect iluminat.

Un sistem pentru reglarea intensității luminoase în mod automat și faruri suplimentare care să vă arate calea pe timp de vreme rea - toate disponibile pentru dvs.

Modern și eficient Cea mai nouă generație de motoare de Transporter Kombi respectă standardul Euro 6 și convinge cu un consum redus de combustibil. Noua tehnologie economisește combustibil suplimentar.

Caracteristicile motorului
Tracțiune 4MOTION
Cutie automată DSG
Puternic și eficient.

Generație superioară de motoare.

Fiecare unitate are un consum deosebit de redus fără a afecta plăcerea de a conduce.

Echipat pentru vreme rea.

Pentru a stăpâni chiar și munții înzăpeziți.

Opțiunea de tracțiune integrală 4MOTION asigură o bună tracțiune și manevrabilitate optimă în condiții dificile - cum ar fi atunci când conduceți în munți și zăpadă. La cerere, unitatea 4MOTION cu tracțiune integrală este disponibila în combinație cu dublu ambreiaj DSG- un concept de acționare unic în această clasă de vehicule.

Progresiv

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj, cu 7 trepte de viteză, disponibilă optional,permite o schimbare aproape imperceptibila si complet automata a treptelor de viteză, fără intreruperea fluxului de putere și contribuie astfel la asigurarea unui nivel ridicat de confort. Șoferul poate alege intre mod normal și un mod sport. 

Oricând pregătit Transporter Kombi oferă o mulțime de spațiu și o mulțime de flexibilitate a interiorului. Puteți alege dintre numeroase opțiuni și să vă configurați Transporterul in funcție de propriile nevoi.

Spațiu interior
Scaunele
Varietate
Haion / Usă spate
Iluminare
Generos

O mulțime de spațiu practic în cabină.

Vă convingeți zi de zi ! Numeroase opțiuni fac din interiorul cabinei locul perfect de muncă. Extra Storage vă oferă și mai multă libertate.

Variabil

Beneficiază de o mulțime de libertate în interior

Transporter Kombi oferă o mulțime de spațiu, folosind diferite pachete de scaune, cu până la 9 persoane și echipamentele acestora, precum și capacitatea de a transporta bunuri voluminoase.

Pentru fiecare provocare

La fel de flexibil ca nevoile tale.

Dubița Transporter Kombi oferă două ampatamente și trei înălțimi ale acoperișului, cu o mulțime de spațiu în zona de marfă, pentru depozitare. Chiar și compartimentul conducătorului auto poate fi echipat în funcție de necesități.

Multe posibilități

Ceva pentru toată lumea

Coada poate fi, de asemenea, echipată în funcție de necesități.

Luminos Stark

Bucurați-vă de o vizibilitate optimă.

Extinde câmpul vizual cu faruri puternice sau vă protejază de coliziuni cu lumini suplimentare pe acoperiș.

Materiale informative