Inchidere meniu

Volkswagen autofurgon

 

Pentru sarcini majore și dificile

Modelele autofurgon de la Volkswagen Autovehicule Comerciale vă aduc pe dumneavoastră și încărcătura dumneavoastră în mod fiabil la destinație și vă asistă la sarcinile majore și dificile.

Formați-vă o părere despre autofurgonete

Rezolvă aproape orice sarcină Caddy autofurgon

Fiecare zi aduce cu sine noi provocări, care necesită soluții rapide și profesionale. Prin Caddy autofurgon vă stă la dispoziție un autovehicul care vă asistă în mod optim în aproape orice situație. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță. Caddy autofurgon este un profesionist în toate domeniile și convinge cu un volum al spațiului de încărcare de până la 4,7 m³.

Upgrade de funcționalitate. Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Unul care face lucruri mărețe Crafter furgon

Modelul Crafter autofurgon câștigă puncte datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa. Cu trei lungimi ale autovehiculului, trei înălțimi ale și numeroase funcții care vă ușurează munca de zi cu zi, Crafter autofurgon este înarmat perfect pentru toate provocările branșei dumneavoastră. Cabina șoferului la modelul Crafter este în plus unul dintre cele mai confortabile posturi de lucru pentru șoferii de cursă lungă. Cine dorește și mai mult confort, îl poate obține cu funcții suplimentare opționale.

Electric. Practic. Inovator. e-Crafter

Vremurile noi au nevoie de răspunsuri noi. Acest lucru se aplică în special traficului de livrare din zonele intra-urbane. Cu nou dezvoltatul e-Crafter, furnizorii de servicii de curierat, expres și coletărie dispun acum de primul autovehicul pur electric de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, care răspunde deja astăzi cerințelor de mâine - și asta, cu un volum de încărcare nerestricționat (comparativ cu modelul Crafter cu ampatament mediu, plafon înalt și tracțiune spate). Așa cum vă așteptați de la un Crafter al viitorului.

Elemente esențiale ale echipării standard

Sistem radio

Divertisment modern. Ajungeți la destinație bine informat și înveselit.

În mod standard este disponibil la bord sistemul radio "Composition Audio" și o interfață pentru telefonul mobil (via Bluetooth). Imaginea prezintă radioul Composition Audio de la Caddy autofurgon.

Asistentul la pornirea în rampă

Confortabil. Vă asistă la deplasări în rampe.

Asistentul la pornirea în rampă disponibil standard împiedică în rampe deplasarea nedorită cu spatele a autofurgonului și asigură o manevrare confortabilă.

Frâna pentru coliziuni multiple

Siguranță standard. Profitați de un sistem de frânare inovator.

Frâna pentru coliziuni multiple disponibilă standard la modelele autofurgon de la Volkswagen Autovehicule Comerciale inițiază procesul de frânare după o coliziune, pentru ca, în cazul ideal, să evite coliziuni succesive (în limitele sistemului). Frâna pentru coliziuni multiple se activează atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat progresiv până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul. În limitele sistemului.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen