Inchidere meniu

Modele Kombi Volkswagen

 

Conving cu mult spațiu

În modelele Kombi de la Volkswagen Autovehicule Comerciale vă găsiți loc nu numai dumneavoastră și colegii dumneavoastră, ci și mărfuri sau alte materiale.

Formați-vă o părere despre modelele Kombi

Un profesionist în toate domeniile. Modelul Caddy Kombi

Nici un alt autovehicul din clasa sa nu îmbină versatilitatea, flexibilitatea și soliditatea la fel de perfect precum Caddy Kombi. Habitaclul rezistent poate fi extins pentru până la șapte locuri și, din doar câteva mișcări, poate fi modificat în autovehicul cu 2 locuri cu spațiu de încărcare mare, pentru cazul în care trebuie să livrați mărfuri sau materiale. Chiar și obiectele mai mici pot fi depozitate rapid și sigur. Întotdeauna incluse în mod standard la bord sunt de ex. un radio și o interfață pentru telefon mobil. De asemenea standard, o frână pentru coliziuni multiple și airbagurile pentru șofer, pasager, precum și airbagurile cortină laterale vă mențin în siguranță.

Obiect de cult, cea mai nouă ediție. Modelul Transporter 6.1

Poate deveni mai perfect ceva perfect? Se poate încerca: Această generație de Transporter continuă tradiția punctelor forte testate și setează noi standarde în clasa sa. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat astfel un partener de încredere cu detalii noi pentru un cotidian profesional plăcut, cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer, de siguranță și Infotainment, oferind în același timp versatilitate fără compromisuri în viața de zi cu zi. Robustul și spațiosul Transporter 6.1: Autovehiculul versatil pentru toți cei care au multă treabă în fiecare zi.

Elemente esențiale ale echipării standard

Sistem radio

Divertisment modern. Ajungeți la destinație bine informat și înveselit

În mod standard este disponibil la bord sistemul radio "Composition Audio" și o interfață pentru telefonul mobil (via Bluetooth). Imaginea prezintă radioul Composition Audio de la Caddy Kombi.

Airbaguri

În mod sigur la drum. Bucurați-vă de cea mai bună protecție posibilă

Airbagurile pentru șofer și pasager le oferă ocupanților locurilor din față cea mai bună protecție. Airbagul pasagerului față poate fi dezactivat cu ajutorul cheii cu telecomandă.

Frâna pentru coliziuni multiple

Siguranță standard. Profitați de un sistem de frânare inovator

Frâna pentru coliziuni multiple disponibilă standard la modelele Kombi de la Volkswagen Autovehicule Comerciale inițiază procesul de frânare după o coliziune, pentru ca, în cazul ideal, să evite coliziuni succesive (în limitele sistemului). Frâna pentru coliziuni multiple se activează atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat progresiv până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul. În limitele sistemului.

Asistentul la pornirea în rampă

Confortabil. Vă asistă la deplasări în rampe

Asistentul la pornirea în rampă disponibil standard împiedică în rampe deplasarea nedorită cu spatele a Kombi-ului și asigură o manevrare confortabilă.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen