Inchidere meniu

Volkswagen Pickup

 

Pickup: Premium Plăcere de a conduce: Maximă

Amarok îmbină abilitățile offroad, flexibilitatea și fiabilitatea ca nici un alt pickup până acum: cu tracțiunea integrală 4MOTION; cu siguranță excepțională în offroad − datorită sistemului special Offroad-ABS și programului electronic de stabilitate (ESP) conceput special pentru el; cu cea mai lată suprafață de încărcare din clasa sa; și nu în ultimul rând, cu un cadru de ghidare extrem de robust, care oferă chiar și în cele mai dificile condiții pe teren accidentat maxim de stabilitate. Acolo unde alții ajung la limită, modelul Amarok cu motor turbo-diesel cu 6 cilindri mai continuă să înainteze .

Formați-vă o părere despre pickup-ul de la Volkswagen

100% V6. 100% putere. Modelul Amarok

Fără compromisuri pe teren accidentat. Plin de temperament pe asfalt. Modelul Amarok cu motor V6 TDI de 3,0 l îmbină tot ceea ce așteptați de la un autovehicul polivalent exclusiv din clasa premium: design masculin, formă constructivă robustă și putere fără egal.

O declarație foarte specială Modelul Amarok Aventura

Modelul premium Aventura plasează accente puternice cu bara sa sport și pragurile sale cromate, care includ lumini de acces cu leduri. Muchiile mai ascuțite sporesc caracterul masculin, la fel ca luminile spate mai întunecate și roțile din aliaj ușor de 20 de inchi, singurele din clasa sa.

Extrem de dornic de aventură Modelul Amarok Canyon

Cine vrea să supraviețuiască în sălbăticie, are nevoie de multă putere. De aceea, Amarok Canyon combină motorul V6 TDI cu o putere de 150 kW/204 CP cu tracțiunea integrală permanentă 4MOTION, cutia de viteze automată cu 8 trepte și sistemul Offroad ABS. Acest pickup premium este perfect pus în scenă de un aspect offroad autentic.

Elemente esențiale

Tehnologie

Puternic ca nici un altul

Îmbinarea dintre cutia de viteze automată cu 8 trepte și tracțiunea integrală permanentă 4MOTION este oferită numai de către Amarok. Tracțiunea 4x4 cu diferențial central Torsen cu autoblocare este o particularitate în segmentul pickup șo oferă o repartizare de bază echilibrată a tracțiunii de 40:60 pentru toate utilizările onroad și offroad.

Offroad

Construit pentru plăcere maximă la volan

Asfalt, pământ sau pietriș. În Amarok experimentați pe aproape orice teren un confort exclusiv al deplasării la cel mai înalt nivel. Căci acest model combină o gardă la sol mai mare și cea mai bună stabilitate a caroseriei cu tracțiunea integrală testată 4MOTION. Rezultatul: Tracțiune în aproape orice situație, chiar și în sarcină de tracțiune și cu sarcină utilă mare.

Suprafață de încărcare

Cea mai lată suprafață de încărcare din clasa sa

Nici un alt pickup nu oferă atât de mult spațiu între pasajele roților: Lățimea de încărcare de 1.222 mm permite chiar și încărcarea transversală a europaleților. Însă cutia de transport generoasă, de 2,52 m² convinge și la modul general prin dimensiunile sale − de exemplu prin oblonul hidraulic cu înălțime de 508 mm și cu înălțimea redusă a marginii de încărcare, de 780 mm.

Confort

Cea mai mare senzație de spațiu din clasa sa

Interiorul modelului Amarok convinge cu mult spațiu și o sumedenie de opțiuni de depozitare, printre care un compartiment de depozitare pe planșa de bord, compartimente de depozitare generoase sub scaunele din față și patru suporturi de pahare. Numeroase echipări suplimentare asigură o deplasare confortabilă și sosirea relaxată la destinație.

Sisteme de radio și navigație

Înveselit și interconectat până la destinație

Postul de conducere: Confortabil și modern. Loc pentru tot ceea ce v-ați putea dori. În postul de conducere există dotări suplimentare nesfârșite, ca de ex. cel mai modern Infotainment cu servicii mobile online.

Siguranță și sisteme de asistență

Înveselit și interconectat până la destinație

Sigur pe aproape orice teren: Amarok este singurul pickup din clasa sa care dispune pentru prima oară în mod standard de o frână pentru coliziuni multiple și, începând cu motorizarea de 150 kW/204 CP, de frâne cu disc de 17 inchi pe față și frâne cu disc de 16 inchi pe spate. În plus, sistemul de stabilizare ansamblu autovehicul-remorcă previne în cel mai bun mod posibil pendularea remorcii.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen