Perete despărţitor complet

Este confecţionat dintr+un material rezistent şi separă cabina şoferului de spaţiul de marfă, asigurând protecţia şoferului şi a însoţitorului. Peretele este bine fixat de caroserie şi îndeplineşte cerinţele standardului DIN 75410-3, cu privire la securitatea transportului de mărfuri.

Perete despărţitor cu geam

Este similar peretului despărţitor complet, cu diferenţa că are două geamuri, cu suprafaşă mare, pentru supravegherea încărcăturii.

Pachetul Flex Plus

Cu pachetul Flex Plus puteţi mări volumul spaţiului de marfă cu 0.5 m3 în câţiva paşi simpli. Rabataţi scaunul pasagerului complet, pe podea şi deschideţi la 90° uşa practică în peretele despărţitor. Se crează astfel un spaţiu orizontal cu lungimea de 2.600 mm (Caddy Furgon), respectiv 3.070 mm (Caddy Maxi Furgon), care permite transportul mărfurilor voluminoase, cu lungime mare. Protecţia şoferului este asigurată de uşa pivotantă, care se deschide spre consola centrală din cabina şoferului. 

Podea de cauciuc

Este fabricată din material rezistent, uşor de întreţinut şi este croită exact după conturul podelei. Forma acesteia şi proprietăţile materialului din care este fabricată, asigură o bună izolare fonică şi amortizează şocurile.

Podea universală

Este perfectă pentru instalarea ulterioară a diferitelor echipamente în compartimentul de marfă. În orice moment, dulapurile speciale din pardoseală permit instalarea și demontarea flexibilă a sistemelor de dulapuri fără lipire sau forare.

Inele de ancorare

Compartimentul de marfă este prevăzut cu şase inele de ancorare rabatabile, montate în podea. La Caddy Maxi Furgon, inelele sunt în număr de opt. Cu ajutorul lor şi al centurilor elastice, rezistente, pot fi fixate şi transportate în siguranţă unelte, materiale şi mărufri, în conformitate cu regulamentele în vigoare.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy Furgon
De la € 17.384,- incl. TVA ? De la € 14.608,- excl. TVA ?

Caddy Furgon