Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
California
De la € 43.541,- incl. TVA ? De la € 36.589,- excl. TVA ?

California

California. Ai tot confortul de acasă. Fie că sunteți în viața de zi cu zi sau în vacanță: modelul California este ideală pentru relaxare și călătorii care vă permite să vă simțiți oriunde ca și acasă. Acesta oferă motoare eficiente, echipamentul din interior este de o înaltă calitate, material informativ modern, sisteme de asistență ale șoferului și servicii mobile online inovative.

Galerie foto

Experimentați trăsăturile esențiale ale modelului California din diferite perspective.

Experimentați trăsăturile esențiale ale modelului California din diferite perspective.

Confortul termic, precum cel de acasă California vă oferă mult confort într-un spațiu mic, are până la patru paturi, o bucătărie funcțională și sisteme moderne de infotainment pentru itinerarii spontane și multe altele.

Car-Net
Radio și Sistemul de navigație
Încălzire și aer condiționat
Bucătăria
Confort pentru dormit
Panou de confort
Mobil în rețea

Obțineți cele mai recente informații cu privire la fiecare călătorie

California poate fi echipat cu numeroase servicii online de telefonie mobilă. Conectarea cu smarpthone-ul dumneavoastră la internet și accesarea traficului de date, dar și a aplicațiilor.

Materiale informative moderne care vă entuziasmează.

Să fiți bine informat și scopul dvs. să fie distracția.

Fie că ascultați muzica preferată sau configurați rute de călătorie: Sistemele de radio și de navigație vă entuziasmează prin operarea intuitivă a acestora și vă oferă cele mai bune oportunități de conectare și un sunet audio la un nivel bun.

Ajustarea individuală a temperaturii

Bucurați-vă de un climat interior plăcut

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde un aer rece. Sistemul de încălzire oferă în zilele reci o senzație plăcută. Beneficiați de asemenea de încălzirea parbrizului astfel aveți o bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice

Complet funcțional

Atât de ușor puteți prepara ceva delicios oricând.

O bucătărie pe roți: În California Coast și Ocean veți găsi o bucătărie complet funcțională cu un congelator, o chiuvetă și multe altele.

Pe două etaje

Experimentați dormitul într-un confort maxim.

Cu ajutorul trapei standard puteți transforma California într-un dormitor cu până la 4 paturi.

Materiale de calitate superioară.

O atmosferă interioară specială vă așteaptă.

Liniile orizontale ale designului exterior continuă în interiorul panoului de bord. Triada de coordonate de culoare, benzi decorative și culorile din interior creează o atmosfera familiară. Mai multe opțiuni practice de depozitare vă vor rotunji beneficiile.

 

Echipamentul standard pe California Coast și Ocean, contra cost pentru California Beach.

 

Pasager popular California are asistență avansată pentru conducătorul auto - și sisteme de siguranță . Vă avertizează în situații critice, cum ar fi la parcare sau în caz de pericol.

Sisteme de siguranță
Asistență la parcare
Sisteme de asistare a conducătorului
Sistemul de lumini
Controlul mecanismului de rulare adaptat DCC
Protecție ridicată pentru fiecare călătorie

Întotdeauna acolo pentru dumneavoastră

Cu sistemele de siguranță de pe California sunteți pregătit pentru aproape orice: sistemele pot fi folosite să vă asiste în caz că aveți nevoie și astfel reduce pericolul în trafic.

Prudență

Facilități la parcare

Ajutoare inteligente la parcare, California vă avertizează când sunt obstacole la parcare și vă simplifică manevrele. 

Priviți înainte

Sprijinul dumneavoastră în situații critice

Sistemele de asistență inteligentă pentru șofer fac călătoria în California chiar mai confortabilă deoarece vă avertizează când schimbați benzile de mers sau dacă sunteți obosit.

Beneficii vizibile

Bucurați-vă întotdeauna de un traseu perfect iluminat

Reglarea intensității luminii la distanță în mod automat, faruri suplimentare care vă arată calea atunci când cotiți sau  este vremea rea

Confort la condus

Ajustarea mecanismului de rulare în orice situație

Pentru a îmbunătăți caracteristicile condusului, controlul opțional al mecanismului de rulare DCC, mecanismul de rulare poate fi ajustat pe mai multe niveluri: Normal, Confort și Sport prin apăsarea unui buton.

Numai în combinație cu afișajul multifuncțional ''Plus'' sau ''Premium''.

Economisirea combustibilului în timpul călătoriei California are cea mai recentă generație de motoare cu o normă de poluare Euro 6. Acest lucru înseamnă că beneficiați de un consum redus de combustibil fără a vă compromite plăcerea de a conduce.

Tehnologia motorului
Transmisie cu dublu ambreiaj DSG
Tracțiune integrală 4MOTION
Puternic și economic

Cele mai noi motoare cu consum scăzut

Fiecare unitate are un consum redus de combustibil, astfel vă veți bucura de condus fără probleme.

Progresiv

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă

Ca opțional o cutie cu 7 viteze cu dublu ambreiaj DSG, permite o cutie automată, aproape imperceptibilă la schimbarea treptelor de viteză, fără întreruperea  forței de tracțiune și prim urmare, contribuie în mod semnificativ la un nivel ridicat de confort în timpul condusului. Aveți posibilitatea de a alege între modul normal și modul sportiv.

Echipat pentru vreme rea

O puteți controla atât pe drum de munte cât și pe drum acoperit cu zăpadă.

Opționalul de tracțiune integrală 4MOTION, asigură o tracțiune bună și o manevrabilitate optimă a direcției în condiții dificile - pe drumuri de munte sau acoperite cu zăpadă. La cerere unitatea 4MOTION cu tracțiune integrală este de asemenea, disponibilă în combinație cu cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG și un sistem diferențial mecanic blocabil pentru puntea din spate - un concept de acționare unic pentru această clasă de vehicule.

Satisface toate așteptările Nu degeaba California este cea mai populară mașina de călătorie și de recreere. Mulțumită versatilității funcțiilor sale practice, aceasta vă oferă căminul de acasă pe patru roți.

Spațiu de depozitare
Faruri
Conexiuni externe
Scaune
Hayon și LED-uri pe acoperiș
Masă și scaune de Camping
Oglinzi exterioare rabatabile electric
Intgrare inteligentă

Descoperiți opțiuni de depozitare practice

Mulțumită șifonierului și cutiei pentru portbagaj, California oferă acces ușor la o mulțime de spațiu de depozitare pentru haine, bagaje de călătorie și echipament pentru timpul liber.

Lumini puternice

Bucurați-vă de o vizibilitate optimă

Pentru o vizibilitate bună și pentru economisirea energiei aveți farurile LED și un sistem de spălare al farurilor. Reglarea intensității luminoase în interiorul oglinzii vă protejează de orbire din cauza traficului din spate.

Pur și simplu practică

Echipamente specifice pentru camping vă așteaptă

Conexiunea de la apă din spate și priza de 230 V asigură pregătirea Californiei pentru o excursie în zona de camping.

Variabil

Aceasta oferă o felxibilitate mare

De la scaune ergonomice pentru șofer și pasagerul din față, se rotește la 180 ° pe reglajul electric al scaunului, având 12 poziții pentru selectarea scaunului corespunzător în camera de zi - în California aveți o mulțime de libertate.

Mai multă lumină

Facilitează încărcarea și descărcarea

Două varietăți de lumină de LED-uri în hayon, iar atunci când este întuneric afară face o lumină suplimentară în camera de zi. Cu hayonul deschis compartimentul pentru bagaje și zona din spate sunt iluminate, ceea ce facilitează încărcarea și descărcarea mai ușoară. LED-urile de pe acoperiș oferă o mulțime de lumină și se operează ușor prin intermediul comutatorului acționat.

Echipament standard pe California Ocean și cost suplimentar pentru California Beach și Coast.

 

 

În aer liber

Multe posibilități pentru copii și adulți

Masa de camping și scaunele de camping nu ocupă mult spațiu de depozitare în California și atunci când nu le folosiți le puteți lăsa în aer liber.

Ajustabil și cu posibilitate de încălzire

Chiar mai mult confort

În versiunea standard oglinzile retrovizoare sunt reglabile electric și încălzite. La cerere acestea sunt de asemenea, rabatabile electric. În funcție de model, carcasele oglinzilor sunt vopsite sau nevopsite.

 

Opțiunea este valabilă la un cost suplimentar pentru California Beach, Coast și Ocean.