Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Caravelle

Soluția perfectă. De peste 30 de ani Caravelle satisface cele mai înalte standarde în transportul de călători și impresionează cu un design interior confortabil și cele mai noi sisteme de infotainment - fiind locul de muncă ideal pentru orice șofer. Consumul redus de combustibil face din Caravelle mașina perfectă pentru orice drumeție.

Galerie foto

Experimentați cele mai importante caracteristici din perspective diferite.

Experimentați cele mai importante caracteristici din perspective diferite.

Îndeplinește cele mai înalte standarde Caravelle oferă sisteme infotainment moderne precum și servicii online mobile inovatoare. Pentru a fi informat în mod optim pe parcursul drumului și de a obține cea mai rapidă cale către destinație.

Car-Net
Sistem audio și navigație
Încălzire și climatizare
Amplificare electronică voce
Scaune odihnitoare
Pachet crom
Rețea mobilă

Rămâi conectat tot timpul

Caravelle poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți  accesa cele mai recente informații din trafic precum și diverse aplicații.

Infotainment modern

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Multivan devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelenta calitate a sunetului si conexiunii.

Mai mult confort la volan

Bucurați-vă de o temperatură plăcută în interior.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o  bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in  parbriz.

Discuții clare

Vorbești fără întreuperi

Opțiunea de amplificare voce electronică asigură faptul că șoferul este mai ușor de înțeles de scaunele din spate. Semnalele vocale sunt culese de microfon hands-free, amplificat și de ieșire prin difuzoarele din spate.

disponibil numai în combinație cu sistemul de radio "Compoziție Media" sau a sistemelor de navigație "Discover Media" și "Discover Media Plus". Opțiune la preț suplimentar pentru Caravelle Trendline, Comfortline și Highline.

Scaune reglabile în mod individual

Confort pentru tine și pasagerii.

Confortul Scaunelor este foarte important în Caravelle: fie prin intermediul: cotieră flip-up al scaunului conducătorului auto, alegerea între scaunul pasagerului single și duble, mai multe zone de depozitare sau diferite poziții de scaun. Funcțiile de variere oferă un confort de relaxare mare. Din 4 locuri până la 9 locuri există multe configurații adecvate pentru dumneavoastră.

Ieșiți în evidență.

Un aspect lucios.

Oricine dorește să-și ridice pasagerii intr-un vehicul elegant, de înaltă clasă îsi va dori acest pachet. Detalii cromate elegante pe garda de aer inferior, pe părțile laterale și din spate. Pachetul de crom este disponibil pentru Caravelle cu ampatament scurt.

Echipamente standard pentru Caravelle Highline. Opțiunea la preț suplimentar pentru Caravelle Comfortline. Nu pentru Caravelle Trendline.

Un ajutor de încredere. Cele mai practice sisteme de asistență și siguranță vin în sprijinul șoferului în situațiile critice, cum ar fi la parcare și la schimbarea benzii, precum și multe altele.

Sisteme de securitate
Asistența la parcare.
Sisteme de asistare.
Sisteme de iluminat
Adaptive Cruise Control ACC
Protecție ridicată la fiecare călătorie

Întotdeauna acolo pentru tine.

Cu sistemele de securitate din Caravelle sunteți pregătit pentru aproape orice: Sistemele de intervenție, în caz de nevoie, va pot ajuta pentru a reduce la minimum pericolele rutiere.

Prudența

Facilități la parcare

Sistemul ingenios de parcare al mașinii vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Senzori de distanță

Sprijinul dumneavoastră în situații critice.

Sistemele inteligente de asistare a șoferului fac plimbările în Caravelle chiar mai confortabile, deoarece acestea avertizează la schimbarea benzilor și recomanda o pauză la detectarea stării de oboseală.

Beneficii vizibile.

Bucurați-vă întotdeauna de trasee perfect iluminate.

Un sistem pentru reglarea intensității luminoase în mod automat și faruri suplimentare care să vă arate calea pe timp de vreme rea - toate disponibile pentru dvs.

Confort pentru fiecare călătorie.

Se ajustează suspensia pentru fiecare situație.

Pentru a îmbunătăți caracteristicile de manipulare puteți combina cu comanda șasiu opțional DCC prin apăsarea unui buton pentru nivelurile NORMAL, CONFORT și SPORT, ajustate individual.

Numai în combinație cu afișaj multifuncțional "Plus".

Puternic și performant. Caravelle convinge prin tehnologia avansată a motorului și un consum extrem de redus. O bună dinamică de conducere 4MOTION, tracțiune integrală si DSG fac din Caravelle cea mai placută mașină din categoria sa.

Caracteristicile motorului
Cutia de viteze DSG
Tracțiune 4MOTION
Puternic și eficient.

Generație de motoare eficiente Euro 6.

Fiecare motor vă asigură un consum de carburant deosebit de redus, fără a diminua plăcerea de a conduce.

Progresiv

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj, cu 7 trepte de viteză, disponibilă optional,permite o schimbare aproape imperceptibila si complet automata a treptelor de viteză, fără intreruperea fluxului de putere și contribuie astfel la asigurarea unui nivel ridicat de confort. Șoferul poate alege intre mod normal și un mod sport. 

Echipat pentru vreme rea.

Pentru a stăpâni chiar și munții înzăpeziți.

Caravelle este unicul autovehicul din clasa sa cu tracţiune integrală 4MOTION, disponibilă opţional, în combinaţie cu cutia de viteze cu dublu ambreiaj şi 7 trepte de viteze, de asemenea opţională. Astfel, în zonele de munte vă puteţi bucura de un nivel deosebit de ridicat de confort la rulare, datorită schimbării complet automate a treptelor de viteză.

Versatil în detalii. Diverse pachete pentru scaune, multe rafturi și numeroase caracteristici electronice fac din Caravelle mașina perfectă.

Pachete electrice
Faruri
Versatil
Pur și simplu practic

Vă oferă un confort suplimentar.

De la geamuri electrice până la funcția de inchidere a oglinzilor exterioare: Caravelle poate fi echipat cu pachete electrice practice.

Luminează orice

Bucurați-vă de o vizibilitate optimă

Farurile LED pun totul într-o lumină uimitoare. Tehnologia avansată LED asigură un fascicul generos de lumină, durabilitate ridicată şi spectru asemănător luminii solare, totul cu un consum deosebit de redus de energie.

Sistem modular

Beneficiază de spațiu variabil.

Fie pentru fixarea sigură a bagajelor sau a scaunelor de copii: Caravelle este flexibil în toate privințele, și se adaptează rapid la diferitele nevoi ale șoferului.