Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Multivan

Excelența la a șasea generație De mai bine de 65 de ani, Multivan este partenerul ideal pentru cele mai diverse solicitări ale vieţii cotidiene, dar şi pentru timpul liber. Versatilitatea şi calitatea acestui autovehicul, duse până în cele mai mici detalii, fac din Noul Multivan, un model incitant. Acesta este oferit în trei linii de echipare. Oferta generoasă de spaţiu şi utilizarea flexibilă a acestuia, vă sprijină în tot ceea ce întreprindeţi.

Galerie foto

Experimentați Multivanul din perspective diferite

Experimentați Multivanul din perspective diferite

Intră și simte-te bine. Serviciile inteligente Mobile on-line, sistemele de informare și divertisment de înaltă calitate, precum și sistemele de încălzire și de răcire fac Multivanul ideal pentru dumneavoastra

Car-Net
Sistem audio și navigație
Încălzire și climatizare
Confort sporit
Panou de confort
Scaune și masă multifuncțională
Rețea mobilă

Rămâi conectat tot timpul

Multivan poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți  accesa cele mai recente informații din trafic precum și diverse aplicații.

Infotainment modern

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Multivan devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelenta calitate a sunetului si conexiunii.

Simte-te bine pe toate locurile

Bucurați-vă de o temperatură plăcută în interior.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o  bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in  parbriz.

Stare de bine

Asigură aer proaspăt și lumină în compartimentul pentru pasageri

Capitonajul Standard Ausströmerleisten furnizează aer proaspăt în compartimentul pentru pasageri și reduce aburirea geamurilor laterale. Oscilarea luminilor de citire se aliniază în mod individual.

 

Echipament standard de Multivan Trendline, Comfortline și Highline

Materiale de înaltă calitate

O atmosferă interioară specială te așteaptă.

Liniile orizontale ale designului exterior continuă în interiorul bordului.Triada de culori decorative creează o atmosferă familiară.Opțiunile practice de depozitare rotunjesc beneficiile.

Spațiu frumos

Bucurați-vă de flexibilitate maximă.

De la sistemul inteligent de șine până la scaunele individuale care pot fi rotite cu 360 de grade: Multivan oferă o mulțime de flexibilitate și se adaptează instantaneu la nevoile tale

Asistență predictivă Multivanul oferă sisteme practice de asistență și de siguranță care ajută în situații critice, cum ar fi la parcare și la schimbarea benzii de rulare, precum și multe altele.

Sistem de securitate.
Asistența la parcare.
Sisteme de asistare a șoferului.
Sisteme de iluminat.
Adaptive Cruise Control ACC
Protecție ridicată la fiecare călătorie

Întotdeauna acolo pentru tine.

Cu sistemele de securitate din Multivan sunteți pregătit pentru aproape orice: Sistemele de intervenție, în caz de nevoie, va pot ajuta pentru a reduce la minimum pericolele rutiere.

Prudența

Facilități la parcare

Sistemul ingenios de parcare al Multivanului vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Privirea înainte

Sprijinul dumneavoastră în situații critice.

Sistemele inteligente de asistare a șoferului fac plimbările în Multivan chiar mai confortabile, deoarece acestea avertizează la schimbarea benzilor și recomanda o pauză la detectarea stării de oboseală.

Beneficii vizibile.

Bucurați-vă întotdeauna de trasee perfect iluminate.

Reglarea intensității luminii la distanță în mod automat și faruri suplimentare care vă arată drumul atunci când virați sau este vreme rea - toate acestea sunt disponibile pentru dumneavoastră.

Confort pentru fiecare călătorie.

Se ajustează suspensia pentru fiecare situație.

Pentru a îmbunătăți caracteristicile de manipulare puteți combina cu comanda șasiu opțional DCC prin apăsarea unui buton pentru nivelurile NORMAL, CONFORT și SPORT, ajustate individual.

Numai în combinație cu afișaj multifuncțional "Plus" sau "Premium". Nu este disponibil pentru Multivan Comfortline cu ampatament lung.

Puternic și eficient. Multivan dispune de ultima generatie de motoare Euro 6. Aceasta înseamnă că beneficiați de un consum deosebit de redus de combustibil, fără a compromite plăcerea de a conduce.

Caracteristicile motorului
Cutia de viteze DSG
Tracțiune 4MOTION
Puternic și eficient.

Generație de motoare eficiente Euro 6.

Fiecare motor vă asigură un consum de carburant deosebit de redus, fără a diminua plăcerea de a conduce.

Progresiv

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj, cu 7 trepte de viteză, disponibilă optional,permite o schimbare aproape imperceptibila si complet automata a treptelor de viteză, fără intreruperea fluxului de putere și contribuie astfel la asigurarea unui nivel ridicat de confort. Șoferul poate alege intre mod normal și un mod sport. 

Echipat pentru vreme rea.

Pentru a stăpâni chiar și munții înzăpeziți.

Multivan este unicul autovehicul din clasa sa cu tracţiune integrală 4MOTION, disponibilă opţional, în combinaţie cu cutia de viteze cu dublu ambreiaj şi 7 trepte de viteze, de asemenea opţională. Astfel, în zonele de munte vă puteţi bucura de un nivel deosebit de ridicat de confort la rulare, datorită schimbării complet automate a treptelor de viteză.

Flexibil zi de zi. Scaunele reglabile electric, volanul multifuncțional din piele și o mulțime de configurații practice fac din orice călătorie o plăcerea pură Multivan.

Volan din piele
Scaune reglabile
Faruri
Controlul media
Oglinzi exterioare rabatabile electric
Ai totul in control

Atât de ușor controlați Multivan-ul dvs. si tehnologia

Volanul multifuncțional din piele conferă o senzaţie plăcută la atingere și convinge datorită utilizării extrem de uşoare. Cu ajutorul butoanelor de pe volan puteți să controlați sistemul audio sau de navigație, telefonul dumneavoastră mobil sau sistemul de reglare a vitezei. În plus, volanul poate fi reglat pe înălțime și adâncime, permițînd șoferului să stea comod pe scaun în timpul călătoriilor lungi. Iar cu ajutorul sistemului opțional Servotronic (sistem de reglare a servodirecției în funcție de viteza de deplasare), crește gradul de uşurinţă a efectuării manevrelor și a parcării. În plus, la viteze mari, asistența oferită de servodirecție este din ce în ce mai redusă datorită sistemelor electronice.

Reglabil individual

Fă-l să-ți placă

Scaunele ergonomice cu reglare pe

înălţime, pentru şofer şi pasagerul din faţă sunt prevăzute cu

cotiere şi suport lombar. Opţional, suporturile lombare pot fi

echipate cu un sistem electric de reglare. Opţional, aveţi la

dispoziţie un sistem electric de reglare a scaunului în 12 direcţii.

Suportul lombar, înclinaţia spătarului, înălţimea scaunului precum

şi înclinaţia şi reglarea pe lungime a suprafeţei de aşezare a

scaunului pot fi adaptate în mod ideal. Sistemul electric de

reglare a scaunului în 12 direcţii include încălzirea scaunelor şi

oferă, pentru scaunul şoferului, posibilitatea de a memora trei

setări diferite ale scaunului.

1 Nur in Verbindung mit Leder "Nappa" und Alcantara. Sitzmittelbahn und -wangeninnenseiten in Leder "Nappa". Sitzmittelbahn und -wangeninnenseiten in Alcantara.
Opțiunea la preț suplimentar pentru Multivan Comfortline și Highline. Nu este disponibil pentru Multivan Trendline.

Lumină puternică

Bucurați-vă de o vizibilitate optimă.

Farurile LED pun totul într-o lumină uimitoare. Tehnologia avansată LED asigură un fascicul generos de lumină, durabilitate ridicată şi spectru asemănător luminii solare, totul cu un consum deosebit de redus de energie.

Acces wireless la internet.

Car-net App-Connect.

Transformaţi-vă smartphoneul sau tableta într-o telecomandă4) pentru

sistemul de navigaţie şi puteţi gestiona confortabil, din spaţiul pentru pasageri, funcţiile sistemului audio, folosind conexiunea WLAN sau puteţi afişa un traseu de pe tableta dumneavoastră pe ecranul color, touch screen.

1 Numai în combinație cu sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Media Plus".

2 Conducătorului auto nu îi este permis legal de a utiliza funcțiile Volkswagen MediaControl în timpul conducerii autovehiculului.

Echipamente suplimentare ale Multivan Trendline, Comfortline și Highline

Ajustabil și cu încălzire

Experimentați chiar mai mult confort.

În mod standard, oglinzile retrovizoare sunt reglabile electric și încălzite. La cerere, acestea sunt, de asemenea, rabatabile electric. În funcție de model, carcasele oglinzilor vopsite sau nevopsite.

Echipamente speciale ale Multivan Trendline, Comfortline și Highline