Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Noutăți de la Volkwagen Comerciale

Noul Multivan 6.1

21.02.2019

Este simbolul autovehiculelor comerciale. Transporter, Caravelle, Multivan și California, toate sunt best-seller. Timp de 6 generații – de la T1 la T6 – Volkswagen Autovehicule Comerciale a vândut aproape 12 milioane de unități în toată lumea. Acum întreaga gamă beneficiază de un update important: T6.1. Cea mai nouă versiune a acestui model legendar. Digitalizat și conectat. Ce aduce nou? O varietate de sisteme de asistență, instrumente digitale în premieră și cea mai nouă generație de sisteme infotainment Volkswagen cu card SIM integrat, ce permite accesul online permanent. De asemenea, designul părții din față, panoul de bord și specificații extinse ale echipamentelor standard. Puterea de propulsie este livrată de cele mai noi motoare TDI (între 90 și 199 CP). Este echipat cu noua versiune de grup motopropulsor, cu o acționare complet electrică (în funcție de bateria aleasă, autonomia este de peste 400 Km). Noul T6.1 va fi lansat începând cu toamna lui 2019.

e-Crafter

20.09.2018

Cu propulsie electrică, Crafter devine un transportator relaxat cu emisii zero. Ideal pentru orașe aglomerate. După un an de teste în care au fost implicați mai mulți clienți din țări diferite, acum versiunea electrică a lui Crafter este disponibilă pentru vânzare.

Grand California - începutul unei noi dimensiuni

01.08.2018

Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf (24 august - 2 septembrie) noul model Volkswagen Grand California. Autorulota complet nouă se bazează pe structura modelului Crafter. Cu Grand California, Volkswagen Autovehicule Comerciale își extinde gama de vehicule de campare prin adăugarea unui model în clasa de șase metri. În plus față de zona mare de dormit din spate, Grand California va fi disponibil cu un pat supraetajat pentru copii și toaletă. Lansarea pe piață a noului vehicul de campare va avea loc la începutul anului 2019.

Amarok a câștigat International Pick-up Award 2018

14.12.2017

Volkswagen Amarok a câștigat “International Pick-up Award 2018” (IPUA 2018). Ca și predecesorul său, în 2010, noul Amarok a reușit să convingă juriul format din jurnaliști specializați în domeniul transporturilor.

Noul Crafter – disponibil acum la livrare în România cu prețuri începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus)

24.03.2017

• versiuni disponibile: furgon, autoșasiu cabină simplă și dublă • mult mai economic datorită costurilor scăzute pentru combustibil și a celor de întreținere – cunoscute sub denumirea de costuri totale de proprietate (TCO - Total Costs of Ownership) • se pot comanda autovehicule cu masa totala maxim autorizată 3,5 tone, tracțiune față sau integrală 4Motion, cutie de viteze manuală

#crafter2craftsmen a ajuns și în România

20.02.2017

În drumul său prin Europa, noul Crafter a salutat și țara noastră. Destinația lui: Suceava - localitatea Marginea. Unde a întălnit proprietarul unui atelier de ceramica.

Crafter2Craftsmen – Noul Crafter în turul de vizitare al meșterilor din Europa

10.11.2016

Volkswagen Autovehicule Comerciale trimite noul Crafter într-o călătorie în toată Europa. Patru luni, 42.000 kilometri, 30 de țări. Dintr-un singur foc! Toate tipurile de condiții diferite de drum și zone climatice. Scopul este acela de a găsi meșteri extraordinari în fiecare țară în parte. De a descoperi ce anume îi conduce pe aceștia în mod constant spre perfecțiune.

Noua uzină Crafter din Wrzesnia, Polonia

24.10.2016

Roboți cu consum redus de energie, o nouă tehnologie laser, procese de vopsire ultra-moderne: uzina Crafter din Bialezyce, în apropriere de Wrzesnia, Polonia, a fost construită conform celor mai recente standarde de protecție a mediului și a beneficiat deja de o importantă recunoaștere.

Noul Crafter este International Van of the Year 2017

11.09.2016

Un juriu format din membri reprezentând 24 de țări europene au desemnat noul Crafter International Van of the Year 2017

Noul Crafter - primele imagini oficiale

18.07.2016

Oferirea unei soluții în domeniul transportului, cât mai avantajoasă din punct de vedere economic: acesta a fost principalul obiectiv avut în vedere în cadrul dezvoltării noului Crafter, model realizat în conformitate cu necesitățile unui număr mare de clienți. Din acest motiv noul Crafter prezintă cele mai ridicate performanțe din clasa sa.

Noul Amarok: Premium Pickup.

01.06.2016

Volkswagen Autovehicule Comerciale trece la un alt nivel: Amarok – pickup-ul premium din segmentul B – primește un nou motor V6 de la Volkswagen îmbunătățindu-i astfel performanțele. Pickup-ul se mândrește cu abilitățile lui on și offroad. Cel mai competitiv motor oferă un cuplu de 550 Nm și o putere de 165 kW / 224 CP.

Premieră mondială: Noul Amarok!

03.05.2016

Primele fotografii ale noului Amarok în mișcare: pick-up-ul din segmentul B este echipat cu cea mai nouă generație a motorului V6. În interior off-roaderul oferă clienților o mulțime de caracteristici noi: un habitaclu schimbat, incluzând un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio / navigație de ultima generatie. Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului ergoComfort, sistem premiat pentru confortul oferit.

Noul Transporter este "International Van of the Year".

19.11.2015

Un juriu internațional compus din jurnaliști de specialitate, din 24 țări europene, au decis: Transporter a 6-a generație este Van of the Year 2016