2 ampatamente.3 înălţimi de acoperiş. 2 combinaţii de locuri

Noul Transporter se adaptează prfect fiecărei solicitări. Două ampatamente şi trei variante de acoperiş creează un volum de marfă de la 5.8 la 9.3 m. Sarcina utilă poate merge până la 1.4 t. Pentru acces uşor în compartimentul de marfă, puteţi alege uşă culisantă şi pe partea stângă. Cabina şoferului poate fi echipată astfel încât să satisfacă nevoile acestuia de confort şi siguranţă. Ăntre combinaţiile posibile de locuri, sunt şi acelea în care puteţi avea două locuri sau trei în cabina şoferului.

Transporter Furgon cu cabină dublă este disponibil în două combinaţii de ampatamente şi două de locuri. Una dintre combinaţii oferă de la 3,5 până la  4,4 m³ şi un spaţiu suficient pentru până la 6 persoane.

Un total de 10 variante oferă accesul personalizat la interior. Hayonul face parte din dotarea standard a oricărui autovehicul Transporter cu acoperiş normal sau mediu-înălţat. Deschiderea largă pe care o oferă hayonul face încărcarea şi descărcarea mărfurilor uşoară şi poate oferi şi adăpost pe vreme nefavorabilă.

Sonderausstattung gegen Mehrpreis.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Transporter Furgon

Transporter Furgon