Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Amarok
De la € 34.838,- incl. TVA ? De la € 29.276,- excl. TVA ?

Amarok Pickup: Premium. Experiențe: Maxime.

Experimentați cele mai importante dotări ale noului Amarok din perspective diferite.

Experimentați cele mai importante dotări ale noului Amarok din perspective diferite.

Highlights

Power 'n' Fun.

100% Putere. 100% V6. Intransigentă în teren. Temperamental pe asfalt. Noul Amarok cu motor V6 combina tot ceea ce se așteaptă de la un exclusiv all-rounder din clasa premium: design-masculin, construcție robustă și o mulțime de putere.

Life 'n' Style.

Noul Amarok are tot ce vă puteți dori de la un Pick-up de inaltă fiabilitate cu cea mai largă zona de încărcare din clasa sa. Modelul premium Aventura oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi jante de 20"din aliaj, exclusiv bar sportiv, faruri Bi-Xenon și o mulțime de accesorii cromate.

Cruise 'n' Control.

Noua cabină: confortabilă și modernă. Spațiu pentru tot ce isi dorește inima unui bărbat. Scaunele reglabile pe înălțime individual și ergonomice împreună cu sistemul modern de infotainment garantează pasagerilor un drum relaxant.  

Amarok Canyon

Dacă doriţi să supravieţuiţi în sălbăticie, aveţi nevoie de multă forţă. De aceea, noul Amarok Canyon îmbină motorul puternic V6 TDI de 150 kW cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION, cu transmisia automată cu 8 trepte de viteză şi cu sistemul ABS cu setări pentru off-road. De asemenea, noul pick-up premium face oricând o impresie impecabilă, datorită aspectului off-road autentic. Este disponibil, la cerere, şi vopsit în culoarea exterioară metalizată Honey Orange, cu extensii negre la pasajele roţilor şi proiectoare speciale pe plafon.

Oferta speciala Amarok Comfortline

Preț începând de la 32.275euro + TVA

Oferta valabila pentru Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 204 CP.

Dotari incluse: diferential blocant, cupla remorcare fixa, aer conditionat Climatronic, faruri bi-Xenon, servodirectie Servotronic, volan multifunctional, pachet iarna, pachete electrice, jante aliaj 17 inch, sistem franare Multi Collision Brake, cutie automata 8 viteze, tractiune integrala permanenta 4MOTION.

 

Distribuitoti autorizați Volkswagen Autovehicule Comerciale

Filtru
  • Distribuitor
Tap to navigate
Extinde căutarea
Dispozitivul tău nu furnizează informații despre locația ta. Asigură-te că serviciile privind locația ta sunt activate.