Instalații de climatizare

Climat de lucru bun la bord

Atunci când valoarea afișată de termometru crește vara la peste 28 de grade iar soarele arde pe cabină, este esențială o instalație de climatizare ușor de reglat. Deoarece aceasta aduce imediat locul dumneavoastră de lucru mobil la o temperatură plăcută. 

Instalație de climatizare "Climatronic"

Dumneavoastră vă este cald, însă pasagerul dumneavoastră tremură de frig? Instalația de climatizare "Climatronic" oferă reglarea temperaturii pe 2 zone precum și o funcție de recirculare manuală. Astfel puteți regla individual temperatura dorită. În funcție de radiația solară și de temperatura exterioară, instalația de climatizare adaugă mai mult sau mai puțin aer rece.

Instalația de climatizare

La cerere este disponibilă pentru Caddy o instalație de climatizare semiautomată. Aceasta poate fi reglată liniar și asigură astfel în permanență o temperatură plăcută în habitaclu.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen