Sisteme de asistență­șofer

Mai relaxat la drum în fiecare zi

Modelul Caddy dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare și poate fi echipat la cerere cu numeroase sisteme de asistență a șoferului, precum reglarea automată a distanței ACC.

Reglarea automată a distanței ACC1

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Viteza configurată nu este depășită. Conține deja sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist".

Sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare "Front Assist" cu funcție de frânare de urgență City (fără fig.)1

Prin intermediul unui sistem radar ajută, în cazul situațiilor critice apărute ca urmare a nepăstrării distanței, la reducerea distanței de frânare. Avertizează șoferul optic și acustic, precum și cu o smucitură de frânare cu privire la situații periculoase recunoscute.

 

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii "Lane Assist" (fără fig.)1 2

Virează înapoi la părăsirea neprevăzută a benzii și avertizează simultan șoferul printr-un sunet și printr-o indicație de pe afișajul multifuncțional.

 

Reglarea automată a fazei lungi "Light Assist" (fără fig.)

Comută automat la faza scurtă în cazul mașinilor din sens opus sau a celor care depășesc, înainte ca acestea să fie orbite. Începând cu viteza de 60 km/h și când este întuneric complet, faza lungă se aprinde automat dacă sistemul a fost activat în prealabil. Reglarea fazei lungi este disponibilă numai în combinație cu pachetul Lumini & vizibilitate și cu afișajul multifuncțional "Plus".

 

Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată (fără fig.)

Au grijă de vedere optimă în condiții de vreme rea. La virare, proiectorul din interiorul curbei luminează marginea drumului.

 

Recunoaștere oboseală (fără fig.)1

Prin semnale optice și acustice, recomandă o pauză, imediat ce detectează la șofer un comportament de conducere care poate fi pus pe seama oboselii.

 

Asistent de frânare (fără fig.)

Recunoaște viteza cu care este acționată pedala de frână. În cazul unei frânări din reflex sau de urgență, întreaga forță de frânare este disponibilă mai rapid.

 

Lumini de zi (fără fig.)

Se activează automat la cuplarea contactului și reduc riscul de accident pe timp de zi.

 

Sistem de control presiune în anvelope (fără fig.)1

Avertizează în caz de posibile pierderi de presiune și indică șoferului să verifice cât mai curând presiunea în anvelope.

 

Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare incl. limitator de viteză (fără fig.)1

Începând de la 30 km/h, menține viteza dorită, în funcție de pantă și rampă, respectiv limitează viteza maximă la o valoare configurată individual.

 

Recunoaștere indicatoare rutiere (fără fig.)1

Înregistrează indicatoarele rutiere întâlnite în trafic și informează șoferul cu privire la situația actuală din trafic.

 

Asistent de pornire în rampă (fără fig.)

Poate împiedica rularea accidentală înapoi a autovehiculului în rampă, prin menținerea presiunii de frânare pentru una până la două secunde. Plecarea de pe loc devine mai confortabilă.

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda autovehiculului și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen