Soluții pentru partea din spate

Încărcare și descărcare. Comod și simplu.

Urcare, coborâre. Încărcare, descărcare. Ușile unui autovehicul utilitar trebuie deschise și închise de mai multe ori pe zi - și sunt puternic solicitate. Din acest motiv, în Caddy sunt montate exclusiv balamale, șine și mânere, care îndeplinesc cele mai ridicate cerințe. Însă îl recomandă și înălțimea redusă a marginii de încărcare și numeroasele variante de uși. 

Hayon cu geam pentru Caddy autofurgon.

Hayon acoperit cu tablă pentru Caddy autofurgon.

Uși batante spate cu geamuri (⅔ la ⅓) pentru Caddy autofurgon.

Uși batante spate (⅔ la ⅓) cu inserții din plastic pentru Caddy autofurgon1.

Inserțiile din material plastic sunt disponibile în culorile alb Candy, Pure Grey, argintiu reflex metalizat și Deep Black efect perlat. Imaginea prezintă echiparea opțională contra cost.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen