Asistenții de parcare

Al 8-lea și 9-lea simț pentru parcare comodă

La cerere sunt disponibile pentru Caddy diverși asistenți la parcare.

ParkPilot1

Avertizează acustic în timpul parcării cu privire la obstacole detectate și indică distanța față de obstacole și optic, pe ecran2.

Camera de marșarier "Rear View"1

Ușurează parcarea, afișând o imagine limitată a zonei din spatele autovehiculului pe ecranul sistemului radio sau a sistemului de navigație. Liniile auxiliare suplimentare asistă procesul de parcare. Camera de marșarier este disponibilă numai în combinație cu hayonul.

Asistent de virare la parcare "Park Assist"1

Poate realiza parcarea prin mai multe manevre în spații de parcare transversale și longitudinale. După cuplarea treptei marșarier, autovehiculul preia comanda direcției. Șoferul acționează numai ambreiajul, pedala de accelerație și frâna.

În cadrul limitelor sistemului.

În funcție de versiunea sistemului radio sau de navigație. Disponibil începând cu versiunea radioului „Composition Colour“ sau mai bun.

Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre volumul exact al dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare), resp. despre constrângerile combinațiilor, vă rugăm să vă adresați comerciantului dvs. de încredere Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial dotări speciale contra costuri suplimentare. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 20% TVA, NoVA ținând cont de reducerile și suplimentele NoVA conf. § 6 NoVAG și taxele de transport. Pentru o mai bună lizibilitate a textelor, am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor cu caracter personal. Aceasta nu implică în niciun caz o discriminare a celuilalt sex. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Inchidere meniu

Modelul Caddy Kombi

 
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen