Sisteme de siguranță

Mai sigur la drum. Și în situații critice.

Modelul Caddy Kombi dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare.

Frână pentru coliziuni multiple1

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel se evită în cazul ideal coliziuni secundare. Frâna multicoliziune devine activă atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat în etape până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul.

Programul electronic de stabilitate (fără fig.)

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

 

Sistemul de antiblocare frâne (ABS) (fără fig.)

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

 

Sistemul antipatinare (ASR) (fără fig.)

Împiedică patinarea roților.

 

Avertizare cuplare centură (fără fig.)

Semnalizează șoferului și pasagerului față că nu este cuplată centura, semnalizând optic după pornirea motorului și acustic după începerea deplasării necesitatea cuplării centurilor.

 

Airbaguri (fără fig.)

Airbagul pentru șofer, airbagul pentru pasagerul din față și airbagurile cortină oferă ocupanților locurilor din față din Caddy, în mod standard, cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal și lateral. Airbagul pasagerului față poate fi dezactivat cu ajutorul cheii cu telecomandă .

În cadrul limitelor sistemului.

Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre volumul exact al dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare), resp. despre constrângerile combinațiilor, vă rugăm să vă adresați comerciantului dvs. de încredere Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial dotări speciale contra costuri suplimentare. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 20% TVA, NoVA ținând cont de reducerile și suplimentele NoVA conf. § 6 NoVAG și taxele de transport. Pentru o mai bună lizibilitate a textelor, am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor cu caracter personal. Aceasta nu implică în niciun caz o discriminare a celuilalt sex. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Inchidere meniu

Modelul Caddy Kombi

 
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen