Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord

Crafter Autoșasiu Platformă 100% nou. 100% inovație.

Pentru cei în permanentă mișcare. Crafter Autoșasiu Platformă convinge în ceea ce privește echipamentul și confortul. Varietatea largă de variante permite o adaptare perfectă la diferitele cerințe de profil.

International Van of the Year. Crafter a fost desemnat International Van of the Year 2017 de către un juriu de experţi din 24 de ţări. Un model cu design inovator, cu o gamă extrem de variată de sisteme de propulsie şi cu caracteristici optime pentru traficul urban, a fost premiat datorită celor peste 15 sisteme de asistenţă a şoferului.

Galerie foto

Mai interesant ca niciodată.

Explorează în detaliu Crafterul Autoșasiu Paltformă

Mai interesant ca niciodată.

Explorează în detaliu Crafterul Autoșasiu Paltformă

Puncte forte

Tehnologie
Interior
Exterior
Siguranță
Sisteme de asistență
Confort
Infotainment & Car-Net

Transmisie automată cu 8 trepte.

Noul Crafter este singurul autovehicul din clasa sa care oferă o transmisie automată cu 8 trepte care poate fi combinată cu toate tipurile de tracțiune. Astfel puteți conduce confortabil și cu un consum redus chiar și pentru livrările în traficul urban care presupun multe opriri.

Cel mai bun loc de muncă pentru sofer.

Oferă o gamă variată de posibilități. Pe lângă marfa pe care o are transportat, poate asigura transport pentru 7 călători pentru versiunea cu cabină dublă.

Utilizarea maximă a spațiului alocat.

Cu o suprafață de încărcare de până la 9,6 m², noua platformă Crafter oferă o mulțime de spațiu la prima vedere. Mai mult, o cutie de depozitare opțională disponibilă în spatele cabinei șoferului poate oferi spațiu suplimentar de depozitare pentru încă 240 kg.

Fii sigur. Și automat.

Șapte sisteme de siguranță inteligente, asigură cea mai bună protecție posibilă pe tot parcursul călătoriei.

Ideal chiar si pentru zona urbană.

Cu sistemele sale inovatoare de asistență și de siguranță a șoferului, Crafter se descurcă aproape orice situație în traficul urban. De asemenea, stabilește noi standarde în ceea ce privește confortul.

Confortabil, așa cum vi-l doriți.

Cabina noului Autoșasiu cu Platformă Crafter este una dintre cele mai confortabile spații de lucru pentru călătoriile frecvente. Dacă doriți mai mult confort, puteți adăuga dotări opționale.

Viitorul mobil este deja prezent. Chiar în mașina ta.

Serviciile mobile online ale Car-Net transformă platforma Crafter într-un centru de informare bazat conexiune la Internet. Este o modalitate excelentă de a vă menține afacerea conectată cu datele de la biroul dumneavoastră.

Infomaterial