Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Din 2014 până în 2016, Porsche Austria (Volkswagen Autovehicule Comerciale Austria) în colaborare cu PIA Mayer Linz au restaurat cu mult drag un Volkswagen Kombi T1 din anul 1957.

Călătoria inaugurală pentru Bulli a avut loc, cum nici nu se putea mai potrivit, la  întâlnirea Bulli din Kals lângă Großglockner.

Cum a început totul.

După căutări intense, în iunie 2014 a fost achiziționat un Volkswagen Kombi T1, an de fabricație 1957, care fusese evident produs într-o serie limitată de D'iteren − importatorul belgian de autovehicule comerciale Volkswagen. Apoi, Bulli-ul și-a început imediat călătoria spre Linz, unde a întâlnit o echipă de ucenici extrem de motivată. La începutul unui proiect unic și în același timp încărcat de emoții.

Demontarea.

Pregătirea.

Articol despre restaurare în GO! Revista motorizată.

Motorul.

Pe lângă caroserie, și inima modelului Bulli a fost dezmembrată în piese individuale și recondiționată complet. Recondiționarea motorul a fost realizată în mai multe etape: la început, a fost inspectată starea în care se afla motorul. S-a decis că blocul motor trebuie înlocuit, pentru a se economisi ore de muncă și costuri. Din păcate, unele piese de schimb individuale nu mai erau disponibile.

Trăiește!

Modelul Bulli a fost reasamblat, motiv pentru care sosise momentul ca motorul complet restaurat să fie reunit cu caroseria − nunta. S-au auzit primele sunete.

Start Video

E gata.

Articol despre restaurare în GO! Revista motorizată.

Galerie imagini.

Experimentați încă o dată cei mai importanți pași ai restaurării modelului VW T1 Kombi în galeria noastră de imagini.

Datorită implicării echipei Bulli, din care au făcut parte reprezentanții mai multor generații, noul Bulli a fost adus în stare impecabilă pentru vârsta sa de către Porsche Austria. El și-a putut serba în anul 2017 cu mândrie a 60-a aniversare. Happy Bus-Day!!

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen