Timp de mai multe săptămâni, Bulli-ul a fost dezmembrat cu grijă de grupul de ucenici format din Lukas Lasinger, Markus Holzmann, Mathias Hauser, Marco Ebner, Thomas Pichler, Nikolai Wurm și Julia Hoffelner și s-a realizat o primă inventariere.

Rezultatul: Caroseria prezenta urme de uzură mai intense decât se preconizeze, motiv pentru care erau necesare lucrări de sudură. Diverse table pentru reparații au fost necesare pentru aceasta, și, bineînțeles, acestea trebuiau procurate resp. găsite într-o stare cât mai bună posibil.

Motorul, cutia de viteze și trenul de rulare au fost luate apoi la puricat cu atenție în săptămânile care au urmat. Acest lucru urma să mai lungească încă o dată lista de achiziții. În habitaclu de ex. lipsea ceva esențial: scaunele din spațiul pentru pasageri. Starea banchetelor nu era relevantă, deoarece acestea oricum au fost restaurate și retapițate complet.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen