După căutări intense, în iunie 2014 a fost achiziționat un Volkswagen Kombi T1, an de fabricație 1957, care fusese evident produs într-o serie limitată de D'iteren − importatorul belgian de autovehicule comerciale Volkswagen. Apoi, Bulli-ul și-a început imediat călătoria spre Linz, unde a întâlnit o echipă de ucenici extrem de motivată.

Aici a început probabil cea mai dificilă sarcină de până atunci pentru băieții și fata (ucenici în anul 1 și 2) din echipa unității PIA Mayer din Linz. Respectiv, restaurarea completă a Bulli-ului: De la caroserie până la partea tehnică, totul trebuia înlocuit și refăcut. Deja de la predare, "Echipa Bulli" era cuprinsă de fler și entuziasmul le era scris în frunte . Însă ucenicii nu au fost lăsați singuri cu restaurarea, fără nici un plan . Ei au fost însoțiți de la bun început de colegi experimentați.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen