În anul 2016 s-a lucrat la Bulli la turație maximă. Și datorită implicării echipei din atelierul Mayer Linz, în special a ucenicului Thomas Pichler, modelul Bulli a fost dus la Salzburg - aproape finalizat - în săptămâna calendaristică 27, pentru a se putea începe lucrările de tapisare.

În 19 iulie toată lumea a ținut pumnii strânși, căci era programată omologarea de tip. Datorită stării bune și cantității impresionante de documente colectate, curtea autorităților federale din Salzburg a fost părăsită cu plăcuța de tip. Pentru ca Bulli-ul să poată fi asigurat la valoarea corespunzătoare, în ziua următoare s-a întocmit o evaluare.

Joi, în 21 iulie 2016, Bulli a plecat pe remorcă spre Kals − astfel a mai fost protejat puțin. Vineri a lăsat deja de pe drumul spre Lucknerhaus o impresie bună, însă, pe ploaie torențială s-a constatat că micul Bulli nu era complet etanș. Sâmbătă, la tradiționala paradă a întâlnirii Bulli, vremea a fost frumoasă și astfel Bulli-ul a rămas uscat. În total, Bulli-ul a parcurs în acel sfârșit de săptămână cam 200 de kilometri.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen