Modelul Bulli a fost reasamblat, motiv pentru care sosise momentul ca motorul complet restaurat să fie reunit cu caroseria − nunta. S-au auzit primele sunete. În cadrul următoarelor etape de lucru s-a continuat cu punțile, pentru a pune Bulli-ul din nou pe propriile picioare. Aici, ucenicii noștri mai lucrează încă la o provocare sau alta. Trebuia de ex. eliminată incontinența Bulli-ului nostru. În același timp s-a mai șurubărit și la încălzirea în staționare de la Eberspächer, pentru a o aduce și pe aceasta din nou în formă.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen