Ceea ce a început în urmă cu mai bine de 2 ani și-a găsit la 26 septembrie 2016 un final de succes. Modelul nostru T1 Kombi din anul 1957 a fost recondiționat complet de echipa de ucenici Mayer Linz în nenumărate ore de muncă, cu meticulozitate și pasiune. Liber pentru o a doua viață! Vechiul/nou Bulli a trecut deja cu curaj prin primele probe practice .

În anul 2014, când ce mai rămăsese din modelul VW T1 a ajuns la dealerul Mayer Linz, bucuria a fost mare. Împreună cu formatorul de ucenici Michael Hochreiter, directorul unității Wilhelm Leibetseder și sfaturile bune de la foști colegi experimentați, ucenicii au creat o capodoperă, realizând această restaurare.

Mașina provenită din Olanda, care fusese livrată inițial în Belgia, a fost restaurată complet în Linz timp de doi ani: vopseaua a fost decopertată, suflată cu apă, au fost montate piese de schimb, motorul a fost adus în stare de top și tapițeria din piele a fost refăcută. În plus, micul bus iconic este radios vopsit în albastru și are o nouă strălucire.

O sclipire în ochi s-a putut vedea și în privirile ucenicilor, în special în cazul lui Thomas Pichler, care a lucrat la turație maximă pentru finalizare, pentru a pregăti modelul Bulli pentru omologarea de tip și prima cursă de probă. Plimbarea a avut loc așa cum se cuvine, la întâlnirea Bulli din Kals, unde modelul T1 a parcurs 200 de kilometri . De aceea, elegantul bus a avut apoi voie la scurt timp după să participe frumos împodobit la o nuntă.

Datorită implicării echipei Bulli, din Linz, din care au făcut parte reprezentanții mai multor generații, noul Bulli a fost adus în stare impecabilă pentru vârsta sa de către Porsche Austria. În anul 2017 el și-a sărbătorit cu mândrie a 60-a aniversare. Happy Bus-Day!!

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen