La finalul anului 2015 a mai apărut o actualizare la proiectul Bulli. Bulli serba acum deja cel de-al doilea Crăciun în Linz. În timp ce motorul în patru cilindri, cutia de viteze, precum și punțile modelului original T1 erau complet funcționale după complexa restaurare și nu mai așteptau decât să fie montate, pregătirile pentru vopsire se derulau deja la turație maximă.

Înainte ca Bulli-ul nostru să poată străluci în haine noi, mai erau încă câțiva pași de rezolvat. Astfel, pe caroserie a fost aplicat mai întâi un grund de umplere, care să umple și cele mai mici striații și să asigure în acest mod un strat de bază uniform. Apoi, întreaga caroserie a fost șlefuită din nou, pentru a se îndepărta și ultimele denivelări de pe suprafață. Deoarece aceasta este premisa de bază pentru o vopsire impecabilă, aici a fost nevoie să se lucreze cu deosebit de multă atenție. Pentru ucenici, asta a însemnat: șlefuit, șlefuit și iar șlefuit. Febra musculară era inevitabilă.

Apoi a urmat aplicarea culorii. După pregătirile complexe, Bulli-ul și-a primit în sfârșit culoarea exterioară. Procesul de vopsire a fost un moment foarte special pe drumul spre restaurarea completă a modelului T1 Kombi. Dacă vopsirea manuală nu ar fi reușit impecabil din prima, întregul proces de pregătire ar fi trebuit parcurs din nou. De aceea, ucenicii au acordat nenumărate ore exersării și a fost nevoie în primul rând să dea dovadă de multă răbdare, pentru a fi în formă pentru vopsirea perfectă.

Spre deosebire de starea anterioară a Bulli-ului, modelul T1 nu a mai fost vopsit alb-roșu, ci în culoarea sa originală din 1957, albastru porumbel.

Rezoluția de început de an pentru 2016, resp. următorul punct din planul de restaurare era capitonajul interior.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Restaurăm un VW Kombi T1. Bulli reloaded.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen