Meniu
Inchidere meniu

Noul Multivan Pregătit pentru un nou început

Noul Multivan Pregătit pentru un nou început

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Trecutul întâlnește viitorul

Conceptul Multivan – inovație din tradiție

Astăzi, încă această idee este cea care caracterizează Multivan. Pentru că, pe cât de diferiți sunt proprietarii săi, globetrotters, familiile, fanii Bulli - conceptul Multivan servește cele mai diverse nevoi și răspunde așteptărilor diferitelor generații. Și când noul Multivan își sărbătorește premiera mondială anul acesta, ideea de atunci va experimenta un nou nivel de mobilitate confortabilă. Cerintele? Nemodificat, dar reinterpretat și proiectat. Pentru că un Multivan trebuie să fie întotdeauna un Multivan real: funcțional și flexibil, confortabil și spațios, modern și inovator.

Multivan a oferit întotdeauna răspunsuri la întrebările actuale. Digitalizarea, sustenabilitatea și noua mobilitate sunt subiectele tendințelor timpului nostru - trăim diferit, lucrăm diferit, ne mișcăm diferit. Noul Multivan abordează aceste subiecte și se reinventează - fără a-și pierde ADN-ul.

Indiferent dacă discutăm despre designul inovator de iluminare din exterior sau noul concept de cameră din interior, fie că este vorba de infotainment digital sau de conectivitate modernă: noul Multivan este pregătit pentru o nouă eră - și îndeplinește cerințele predecesorilor săi.

Timp rămas până la premiera mondială

În curând, noul Multivan

Vrei sa fi printre primii care vor vedea acest model? Aici vei putea urmări în direct lansarea oficială.

Sistemul de scaune – mai multă flexibilitate, mai multă libertate

Este extraordinar de practic. Și mașina este în consecință practică, deoarece poate fi utilizată flexibil. În acest scop, am creat un nou sistem de scaune. Poți să scoți ușor scaunele pentru a încărca în locul lor echipamentul sport, bicicleta și/sau placa de surf, într-un spațiu proporționat cu generozitate. Cu aceste scaune, totul este posibil în noul Multivan.

Acum scaunele pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate sau montate cu cea mai mare ușurință. Pentru că Volkswagen Autovehicule Comerciale a dezvoltat de asemenea și sistemul de șine. Acum este un sistem continuu, din spate până în rândul doi de scaune. Astfel încât rearanjarea scaunelor este mai flexibilă ca niciodată. Deoarece bancheta cu trei locuri din spate a lăsat locul scaunelor individuale, va fi posibil ca, de exemplu, să fie scoase scaunele de pe o parte a autovehiculului, pentru a transporta în siguranță  bicicletele familiei. Sau să împingeți fără probleme scaunul central din rândul trei către față, până aproape de primul rând de scaune.

Reprezentare reală 360° 1 – pentru manevre perfecte de parcare

Fiecare Multivan se dorește a fi cât mai versatil. Iar dotările de ultimă generație își fac pe deplin simțită prezența. Cu noul sistem de senzori 360° 1 , ajunge la următorul stadiu evolutiv. Iar dimensiunile au fost optimizate: aceasta înseamnă că Multivan își poate face drum prin aglomerația urbană, accesând cu ușurință chiar străzile înguste. Indiferent dacă face manevre în locuri de parcare sau întoarce pe o alee îngustă- noul Multivan nu numai că se conduce ca un autoturism, ci este potrivit și pentru utilizarea de zi cu zi ca o mașină de transport. În combinație cu vederea perimetrală de 360° a împrejurimilor1, fiecare manevră devine foarte facilă. 

Măsuța multifuncțională 1 – o combinație de utilizări

Fie în oraș, fie la țară, în excursii de familie sau călătorii de afaceri: dacă Multivan este echipat în interior cu o masă, crește confortul enorm, indiferent dacă mănânci, te joci sau lucrezi. Dar o masă poate fi și mai mult - mai multă variabilitate, mai mult spațiu de stocare, mai multe opțiuni. În loc să poziționeze masa în peretele lateral, noua masă multifuncțională este integrată în sistemul inovator de șine și poate fi amplasată aproape oriunde.

De reținut: dacă blatul mesei este retras pe ambele părți și împins în jos în sistemul de blocare, rămâne o zonă îngustă cu un suport pentru pahare și un compartiment de depozitare, care - odată împins între scaunele din față - poate fi ușor utilizat ca și consolă centrală. Masa multifuncțională - un accesoriu foarte practic.

PHEV 1 – o nouă experiență Multivan

Este o nouă experiență Multivan: apăsați butonul START, cuplați schimbătorul de viteze DSG în poziția "D", apăsați pe pedala de accelerație și MPV-ul cu tracțiune față se va pune silențios în mișcare. Ori de câte ori este posibil, Multivan eHybrid pornește în mod "e", adică alimentat 100% electric. Gama electrică va fi dimensionată astfel încât distanțele zilnice să poată fi parcurse fără emisii. La viteze mai mari și / sau niveluri reduse de încărcare a bateriei, motorul pe benzină intră în funcțiune. Pentru Multivan, care poate găzdui până la șapte persoane, hibridul plug-in este un sistem de acționare ideal, deoarece combină zero emisii în medii urbane cu posibilitatea de a face călătorii lungi, cu un număr minim de opriri.

Noul Multivan – trecutul întâlnește viitorul

Noul Multivan ne arată cum să reinterpretăm o idee de bază: rămâne fidel conceptului său tradițional și o rafinează cu numeroase inovații. Chiar și atunci, la premiera mondială la IAA de la Frankfurt din1985, primul Multivan a fost sărbătorit ca un vehicul care, ca niciun altul, combina caracteristicile de conducere ale unei mașini, spațiul unei autoutilitare și versatilitatea unui autoturism. Dacă implementați această tradiție într-un mod actual și o combinați cu tehnologii inovatoare, multi-tracțiune și caracteristici digitale, este creat un Multivan nou, real - unul care este pregătit pentru o nouă eră.

1. Dotare opțíonală disponibilă contra cost.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen