Curent alternativ

 Stația dvs. de benzină acasă.

Un box de perete opțional va încărca noul e-Crafter în aproximativ 5 ore și 20 de minute, cu o putere maximă de încărcare de 7,2 kW. Cu ajutorul unei gestionări inteligente suplimentare a încărcăturii, flotele de autovehicule mai mari pot fi încărcate exact în momentele când este disponibilă energie solară. Gama completă de perete cu conector de tip 2 și instalare pe site este oferită de un partener. Informații suplimentare pot fi obținute de la Partenerul Vehiculelor Comerciale Volkswagen.

 

->Descoperiți infrastructura de încărcare pentru MOON, furnizor de sistem care face e-mobilitatea obișnuită.

 

 Curent continuu.

 Reîncărcați bateriile pe drum.

La stațiile de încărcare CCS publice, noul e-Crafter poate fi reîncărcat foarte repede. Sistemul de încărcare rapidă CCS permite deja o putere de încărcare de 40 kW și aduce bateria litiu-ion la o încărcare de 80% în aproximativ 45 de minute. În viitorul apropiat, stațiile de încărcare vor furniza chiar până la 350 kW curent continuu.

 

 -> Descoperiți infrastructura de încărcare pentru MOON, furnizor de sistem care face e-mobilitatea obișnuită.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
e-Crafter

Noul e-Crafter