Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz Cargo Date tehnice

Noul ID. Buzz Cargo Date tehnice

Mult spațiu, multifuncțional și orientat spre viitor: noul ID. Buzz este un instrument polivalent pentru aproape toate provocările zilnice - indiferent dacă călătoriți în privat sau în interes de afaceri. Valorile noului ID. Buzz sunt convingătoare. De la caroserie până la unitatea electronică avansată, veți găsi aici toate cifrele importante, dimensiunile și datele de performanță.

Preţ de la (incl. TVA)
53.358,-
Preţ de la (excl. TVA)
44.839,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

Dimensiuni, greutate, încărcare: datele tehnice ale noului ID. Buzz Cargo

Lungime vehicul (mm) 4.712
Lungime vehicul cu cuplă remorcare (mm) 4.837
Lățime vehicul fără oglinzi retrovizoare (mm) 1.985
Înălțime vehicul (mm) (H3) 1.932 – 1.953
Ampatament (mm) 2.989
Volum spațiu marfă m³ 3,9 (rândul 1 cu perete despărțitor)
Lungime maximă de încărcare spațiu marfă (mm) (L1) 2.208 (cu hayon)

2.232 (cu uși spate)
Lățime maximă de încărcare spațiu marfă (mm) (B1, B2) 1.732 (lățimea maximă între pasajele roților: 1.230)
Lățime maximă de încărcare spațiu marfă (mm) (H4) 1.257
Înălțime prag de încarcare spate (mm) (H2) 623
Sarcina utilă maximă (kg) 647 – 516
Sarcina maximă tractată (kg) 1.000 (cu sistem de frânare, rampă inclinație 12 %)

750 (fără sistem de frânare)
Rază minimă de bracaj (m) 11,09
Masa proprie (kg) 2.353 incl. șoferul¹

e-drive: viitor cu high-tech

Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, dinamic și livrat cu un bilanţ neutru în CO22: acestea sunt caracteristicile inovatoarelor e-drive din noul ID. Buzz Cargo. Motorul electric, care este găzduit în spate într-un mod deosebit de economisitor de spațiu, are o putere maximă de 150 kW. Bateria cu conținut net de energie de 77 kWh vă asigură că puteți conduce până la aproximativ 420 de kilometri3 fără a merge la o stație de încărcare. Conștient de mediu, complet electric și robust - ID. Buzz Cargo stabilește noi standarde pentru vehiculele comerciale Volkswagen.

Acumulatori

Soluții de încărcare rapidă, utilizare îndelungată și încărcare inteligentă: bateria litiu-ion are un conținut net de energie de 77 kWh (brutto: 82 kWh). Puteți călători până la aproximativ 420 de kilometri3 fără reîncărcare. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW. Cu această putere de încărcare, durează doar aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%4. Pentru a face procesul de încărcare și mai ușor, datorită Plug & Charge5 trebuie doar să conectați cablul de încărcare și încărcarea începe. Cu această tehnologie, datele dumneavoastră de autentificare sunt stocate de mașină. După aceea, stația de încărcare va recunoaște automat cine ești. Practic, nu? Această tehnologie este disponibilă parțial din 2022 și va fi implementată treptat printr-un standard certificat ISO, astfel încât să puteți utiliza tot mai multe stații de încărcare Plug & Charge5 în viitor. Puterea pentru încărcarea obișnuită (AC), de exemplu Wallbox-uri precum ID. Charger6, este de maximum 11 kW.

 

Motor electric

Agil și manevrabil: motorul electric inovator al noului ID. Buzz Cargo este integrat în puntea spate pentru a economisi spațiu și pentru o conducere mai performantă. Are o putere maximă de 150 kW, ceea ce îl face să accelereze la 100 km/h în 10,2 sec. Acest lucru permite atașarea opțională a unei remorcii cu sarcină de până la 1.000 kg. E-drive-ul transformă ID. Buzz Cargo într-un vehicul foarte agil, cu un cuplu maxim de 310 Nm, care este disponibil imediat. În plus, ID. Buzz are un centru de greutate scăzut, deoarece bateria este situată în așa-numita podea sandwich. Datorită razei mici de bracaj de doar 11,1 metri, poate fi condus cu ușurință și pe străzile înguste din interiorul orașului.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen