Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz

Noul ID. Buzz

Preţ de la (incl. TVA)
60.137,-
Preţ de la (excl. TVA)
50.535,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

Autonomie max. WLTP 8:

aprox. 420 km

Încărcare între 5 % și 80 %9:

aprox. 30 min.

ID. Buzz este gata să redefinească viitorul mobilității

Iată noua generație de mobilitate: inovatorul ID. Buzz. Este primul microbuz complet electric de la Volkswagen: multifuncțional, complet conectat în rețea și complet reproiectat. Un vehicul electric pentru familii, prieteni și provocările vieții de zi cu zi - chiar și pe străzile înguste ale unei mare oraș. Descoperiți acum designul vizionar al ID. Buzz, care combină dimensiunile compacte cu spațiul și tehnologia inovatoare. Experimentați un sentiment redefinit de spațiu cu un interior realizat parțial din materiale reciclate. Lăsați-vă inspirat de conectivitatea extinsă și de caracteristicile digitale, cum ar fi ID. Light inteligent. Convinge-te de mobilitatea electronică modernă în noul ID. Buzz.

Designul unei noi ere

Din punct de vedere vizual, un omagiu adus primului Bulli și, în același timp, complet unic: designul expresiv al ID. Buzz combină proporțiile moderne cu tehnologia inovatoare. Bazat pe designul iconic al primei generații Bulli, este disponibil opțional în patru nuanțe de vopsea în două tonuri. O iluminare ambientală reglabilă cu până la 30 de culori opțional oferă accente unice în interior. Datorită conceptului complet reproiectat, cu scaune reglabile confortabil, nu numai că oferă mai mult spațiu și un interior modulabil, dar încărcarea este acum și mai ușoară. Pentru că opțional, hayonul electric poate fi deschis cu o simplă mișcare a piciorului dacă doriți - fără a scoate cheia din buzunar. Funcția opțională Easy-Open face posibil acest lucru. 

Mobilitate durabilă în toate domeniile

Sustenabilitate holistică pentru un viitor care să protejeze clima: aceasta este afirmația noastră cu noul ID. Buzz. De aceea, nu numai că îl vom livra într-un mod neutru din punct de vedere al emisiilor de CO21, ci veți conduce, de asemenea, complet fără CO2 în oraș. Cu ID. Charger2 există și un Wall Box, opțional. Noul ID. Buzz va schimba mobilitatea individuală și ne va arăta calea către un viitor conștient de mediu. Datorită interiorului fără piele și utilizării materialelor reciclate - husele scaunelor, podea și căptușeala decorativă - aduce sustenabilitatea și confortul în armonie.

Experimentați astăzi tehnologia de mâine

Prezent și viitor în rețea: noul ID. Buzz impresionează prin numeroasele funcții digitale. Datorită Car2X, ID. Buzz poate comunica cu alți conducători auto din  rețea. Astfel, puteți fi informat în prealabil cu privire la posibilele pericole și ambuteiaje pe drumul dumneavoastră3. La cerere,  noul ID. Buzz oferă un nivel ridicat de confort și calitate cu peste 30 de sisteme de asistență la bord și vizibilitate sporită datorită farurilor cu LED - Matrix opționale. Cu cartela SIM încorporată, este "întotdeauna pregătit": în acest fel, puteți păstra cu ușurință funcțiile digitale ale ID. Buzz la zi. Cu actualizări "Over-the-Air"4 folosind We Connect5, software-ul pentru sisteme poate fi actualizat convenabil la atingerea unui buton.

ID. Buzz: mobilitatea electrică într-o nouă dimensiune

Concept inovator al spațiilor

În exterior și în interior: totul este regândit

Experimentați împreună mobilitatea ecologică: fie cu întreaga familie sau într-o excursie cu prietenii, fie în oraș sau la țară: noul ID. Buzz este un vehicul multifuncțional, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și confortabil - datorită cercului mic de bracajde doar 11 m. Datorită utilizării maxime a spațiului, conceptul interior care economisește spațiu, complet nou dezvoltat, oferă mult spațiu pentru picioare. Scaunele reglabile confortabil ale lui ID. Buzz pot fi utilizate variabil. Chiar și cu toți pasagerii la bord, modelul cu 5 locuri are suficient spațiu pentru bagaje, cu o capacitate de până la 1.121 de litri în spatele celui de-al doilea rând de scaune6.

ID. Buzz Box

Totul inclus: spațiu de stocare mobil pentru călătorii

Zone mai facile: ID. Buzz Box mare, opțional, este caracteristica flexibilă cu un design futurist pentru depozitarea rapidă și eficientă a tuturor lucrurilor de zi cu zi în interior - între scaunul șoferului și cel al pasagerului din față. Sticlele pentru băuturi, ochelarii de soare și altele sunt bine partajate datorită cutiei de depozitare multifuncționale, detașabilă - și bineînțeles că le poți lua cu tine și atunci când faci o pauză. Practic pentru mers: pe lângă sertarele cu mult spațiu de depozitare, ID. Buzz Box mobil are și un deschizător de sticle și o racletă de gheață care sunt integrate în raftul superior. Cu cutia scoasă, aveți acces optim în spate și se creează spațiu flexibil între scaunele din față. Așa funcționează utilizarea inteligentă a spațiului.

Infotainment

Bun venit în lumea digitală

Instrumente de bord digitale, conexiune la internet, servicii mobile online și control vocal integrat - în noul ID. Buzz vă puteți aștepta la o tehnologie de ultimă de cea mai înaltă clasă. Cabina lui ID. Buzz oferă un raft pentru aproape orice - inclusiv smartphone-ul tău, care poate fi încărcat inductiv dacă este necesar. Transferați comod muzică, audiobook-uri sau mesaje de pe smartphone-ul dvs. pe afișajul color tactil opțional de 30,5 cm (12 inchi) al sistemului de infotainment utilizând App-Connect, pe care îl puteți utiliza pentru a opera numeroase funcții, cum ar fi radioul DAB+ opțional. Serviciile inteligente de la We Connect5 conectează ID. Buzz-ul tău cu lumea informațiilor și transformă smartphone-ul într-o telecomandă cu We Connect ID. App. În acest fel, aveți întotdeauna informații despre vehiculul dvs. și puteți chiar controla unele funcții chiar și atunci când nu vă aflați în el. În combinație cu numeroasele porturi USB-C opționale, ID. Buzz oferă, printre altele, o rețea și divertisment.

Designul luminilor

Iluminat modern care comunică cu tine

Designul modern al iluminatului joacă un rol important în aspectul atrăgător al lui ID. Buzz. De îndată ce vă apropiați de vehicul cu cheia mașinii, împreună cu sistemul opțional de închidere și pornire fără cheie "Keyless Advanced", farurile opționale  LED-Matrix se ridică electric de dedesubt și se aprind - ca și cum ar vrea să vă salute. ID. Light interactiv nu numai că vă întâmpină în interior cu semnale luminoase și un sunet subtil, dar vă ghidează și mai ușor prin trafic, în combinație cu sistemul de navigație opțional. Cele zece culori standard sau 30 de culori disponibile opțional ale iluminatului ambiental cu lumină indirectă asigură o atmosferă plăcută în timpul conducerii. Două culori pot fi selectate în același timp. Luminozitatea poate fi setată separat și individual pentru patru zone. Datorită funcției "Coming & Leaving Home", ID. Buzz aduce lumină în întuneric: când ajungi la vehicul sau vrei să-l părăsești, farurile și o proiecție luminoasă fac drumul vizibil. Tehnologia inovatoare de iluminare a lui ID. Buzz oferă în mod regulat momente importante în viața de zi cu zi.

Jante din aliaj

O apariție de succes: roțile lui ID. Buzz

Desigur, puteți adapta aspectul extern al noului ID. Buzz la preferințele dvs. Pe lângă schema de culori, selecția roților joacă un rol deosebit de important. În funcție de combinație, acestea îi conferă lui ID. Buzz un caracter foarte individual. Indiferent dacă este sportiv sau elegant, fie în negru sau mai degrabă în două tonuri în negru/argintiu: alegeți-vă una dintre cele cinci jante din aliaj ușor și o roată de oțel cu acoperire completă în dimensiunile de la 18 inchi la 21 inchi. Cu jantele mari, ID.Buzz face o impresie genială.

Complet conectat: conectivitate și tehnologie

Actualizări "Over-the-Air"

Actualizările software cresc funcționalitatea sistemelor digitale din ID. Buzz. Datorită actualizărilor "Over-the-Air"4 prin We Connect5, acestea pot fi actualizate și optimizate în mod regulat - fără o vizită la atelier. Este foarte simplu: Actualizările "Over-the-Air"4 sunt descărcate în fundal în timp ce conduceți, prin accesul la rețeaua mobilă alui ID. Buzz. De îndată ce o actualizare este disponibilă, o notificare va apărea în sistemul de infotainment și veți fi ghidat prin pașii de instalare. În timp ce ID. Buzz-ul  dvs. este parcat - de exemplu peste noapte - are loc instalarea completă și vă puteți bucura de funcții actualizate și îmbunătățite data viitoare când îl reporniți. Așadar, sunteți la curent și beneficiați de cele mai recente evoluții digitale, chiar și după ce v-ați cumpărat ID. Buzz.

Car2X

Vehiculele care comunică între ele pe drum pot reduce ambuteiajele și pot avertiza asupra pericolelor locale. Tehnologia Car2X extinde de mai multe ori raza senzorilor unui vehicul prin includerea informațiilor de la alți utilizatori ai drumului și a infrastructurii în calculul situației generale actuale. Folosind software și electronice inteligente, securitatea poate fi ridicată la un nou nivel. Un exemplu în acest sens este serviciul de alerte locale. De exemplu, modele ID. comunică între ele în milisecunde pe o distanță maximă de până la 800 m. Datorită numeroșilor senzori, mașinile electronice recunosc posibilele pericole într-un stadiu incipient - și avertizează automat pe alți utilizatori ai drumului din apropiere prin semnal radio WLAN.

ID. Light

Asistentii digitali ne fac viața de zi cu zi mai ușoară în noul ID. Buzz. Inovatorul ID. Light sprijină în mod intuitiv ocupanții vehiculului cu semnale luminoase inteligente. Fiind o bandă îngustă de lumină sub parbriz, comunică cu dvs. vizual și, împreună cu sistemul de navigație opțional, vă ajută să navigați mai relaxat în trafic. Cu diferite impulsuri luminoase, ID. Light semnalează, de exemplu, în ce direcție, în funcție de trafic, ar trebui virat în continuare, sau dacă ID. Buzz este gata pentru condus sau dacă bateria sa este în curs de încărcare. De asemenea, vă spune la revedere când plecați cu un semnal strălucitor.

Sisteme de asistență

Dacă se dorește, cu peste 30 de sisteme de asistență a șoferului și opțiunea de comunicare cu alte vehicule, ID. Buzz este pregătit astăzi pentru mobilitatea de mâine. Pentru prima dată într-un vehicul comercial de la Volkswagen, gama sistemelor inteligente de asistență variază de la parcare automată și avertizare de pericol prin mesaje locale (Car2X) până la cea mai recentă versiunea  opțională Travel Assist  cu swarm data7. Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o7.Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru7. Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.Dacă sunt disponibile date de localizare, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală.Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.)7. Farurile opționale IQ. Light - Matrix sunt adaptabile la condițiile de drum. În combinație cu Dynamic Light Assist, acestea se estompează în mod dinamic în timp ce conduceți noaptea și vă îndrumă în viraj3. ID. Light, împreună cu sistemul de navigație opțional, vă ajută să navigați în trafic cu și mai multă ușurință prin traducerea instrucțiunilor din sistemul dumneavoastră de infotainment și asistență în semnale luminoase ușor de înțeles. Inovator și complet conectat la rețea: cu ID. Buzz puteți ajunge la destinație mai confortabil.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen