Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz Date tehnice

Noul ID. Buzz Date tehnice

Mult spațiu, multifuncțional și orientat spre viitor: noul ID. Buzz este un instrument polivalent pentru aproape toate provocările zilnice - indiferent dacă călătoriți în privat sau în interes de afaceri. Valorile noului ID. Buzz sunt convingătoare. De la caroserie până la unitatea electronică avansată, veți găsi aici toate cifrele importante, dimensiunile și datele de performanță.

Dimensiuni, greutate, încărcare: datele tehnice ale noului ID. Buzz

Lungime vehicul (mm) 4.712
Lungime vehicul cu cuplă remorcare (mm) 4.837
Lățime vehicul fără oglinzi retrovizoare (mm) 1.985
Lățime vehicul cu oglinzi retrovizoare (mm) 2.212
Înălțime vehicul (mm) (H3) 1.927 – 1.951
Înălțime de încărcare vehicul cu 5 locuri (mm) (H4) 1.180
Distanță la interior de la șezut la plafon (mm) Rândul 1 șofer - însoțitor: 1.032

Rândul 2: 1.044
Lățime ușă culisantă laterală (mm) 757
Ampatament (mm) 2.989
Volum portbagaj (litri) 1.121 (până la înălțimea spătarului spate)

2.123 (în spatele rândului 1, cu banchetele din rândul 2 complet rabatate și poziționate cât mai în față)
Lățime maximă portbagaj (mm) (B1, B2) 1.217 (lățime maximă între pasajele roților 1.204)
Înălțime prag de încarcare spate (mm) (H2) 632
Hayon, lățime x înălțime (mm) 1.275 x 1.096
Rază minimă de bracaj (m) 11,09
Masa proprie (kg) 2.471 incl. șoferul¹
Sarcina maximă autorizată (kg) 3.000

e-drive: viitor cu high-tech

Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, dinamic și livrat cu un bilanţ neutru în CO22: acestea sunt caracteristicile inovatoarelor e-drive din noul ID. Buzz. Cu o viteză maximă de 145 km/h, stăpânește aproape toate provocările de zi cu zi, atât de la clienți privați, cât și de la clienții comerciali. Motorul electric, care este găzduit în spate într-un mod deosebit de economisitor de spațiu, are o putere maximă de 150 kW. Bateria cu conținut net de energie de 77 kWh vă asigură că puteți conduce până la aproximativ 420 de kilometri3 fără a merge la o stație de încărcare. Conștient de mediu, complet electric și robust - ID. Buzz stabilește noi standarde pentru vehiculele comerciale Volkswagen.

Acumulatori

Soluții de încărcare rapidă, utilizare îndelungată și încărcare inteligentă: bateria litiu-ion are un conținut net de energie de 77 kWh (brutto: 82 kWh). Puteți călători până la aproximativ 420 de kilometri3 fără reîncărcare. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW. Cu această putere de încărcare, durează doar aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%4. Pentru a face procesul de încărcare și mai ușor, datorită Plug & Charge5 trebuie doar să conectați cablul de încărcare și încărcarea începe. Cu această tehnologie, datele dumneavoastră de autentificare sunt stocate de mașină. După aceea, stația de încărcare va recunoaște automat cine ești. Practic, nu? Această tehnologie este disponibilă parțial din 2022 și va fi implementată treptat printr-un standard certificat ISO, astfel încât să puteți utiliza tot mai multe stații de încărcare Plug & Charge5 în viitor. Puterea pentru încărcarea obișnuită (AC), de exemplu Wallbox-uri precum ID. Charger6, este de maximum 11 kW.

 

Motor electric

Agil și manevrabil: motorul electric inovator al noului ID. Buzz este integrat în puntea spate pentru a economisi spațiu și pentru o conducere mai performantă. Are o putere maximă de 150 kW, ceea ce îl face să accelereze la 100 km/h în 10,2 sec. Acest lucru permite atașarea opțională a unei remorcii cu sarcină de până la 1.000 kg. E-drive-ul transformă ID. Buzz într-un vehicul foarte agil, cu un cuplu maxim de 310 Nm, care este disponibil imediat. În plus, ID. Buzz are un centru de greutate scăzut, deoarece bateria este situată în așa-numita podea sandwich. Datorită razei mici de bracaj de doar 11,1 metri, poate fi condus cu ușurință și pe străzile înguste din interiorul orașului.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen