Meniu
Inchidere meniu

e-mobilitate Scopul nostru: o nouă eră pentru mobilitatea durabilă

e-mobilitate Scopul nostru: o nouă eră pentru mobilitatea durabilă

Dorim să facem mobilitatea mai curată și mai eficientă pe termen lung. Noul ID. Buzz este un bun exemplu al acestei abordări. În acest fel, ajutăm să facem mai atractivă trecerea la mobilitatea electrică care să țină cont de climă și, datorită serviciilor Grupului Volkswagen, putem oferi clienților noștri aproape orice: de la modele electronice inovatoare și soluții inteligente de încărcare până la reciclare durabilă. 

Preţ de la (incl. TVA)
60.137,-
Preţ de la (excl. TVA)
50.535,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

Mobilitate inovatoare cu ID. Buzz

360° mobilitate electrică


Ne asumăm responsabilitatea pentru autovehiculele noastre și ne angajăm față de Acordul de la Paris privind Clima, pentru de a deveni o companie complet neutră neutră din punct de vedere climatic până cel târziu în 2050, în ceea ce privește emisiile de CO2.1 ID. Buzz este primul autovehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale care a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero. Va fi un reper în ecosistemul nostru holistic 360° de mobilitate electrică. Pentru că ne atingem obiectivele doar dacă acționăm responsabil și sustenabil. Încărcând2 ID. Buzz-ul cu energie electrică verde 100% durabilă, contribuiți la protecția climei. Acesta este felul în care ID. Buzz ne schimbă compania, mobilitatea și viața - într-un mod durabil.

Încărcați comod acasă cu propriul dvs. Wallbox

Un vehicul electronic include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează la mobilitatea dumneavoastră. Pentru a putea încărca comod acasă, puteți obține un Wallbox inteligent și puternic, cu ID.Charger2, la cerere. Modelele "Connect" și "Pro" sunt activate pentru internet și pot fi, de asemenea, controlate de la distanță printr-o aplicație.

Soluții de încărcare

Cu ID. Buzz nu doar conduci într-un mod prietenos cu mediul, dar beneficiezi și de flexibilitate. Pentru că un autovehicul electric include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează mobilității tale. În timp ce înainte trebuia să mergi la o benzinărie pentru a umple, încărcați ID. Buzz oricum atunci când este staționar. Aceasta poate fi la punctul de încărcare de la serviciu, la o stație publică de încărcare de pe autostradă, în fața supermarketului, într-o parcare cu mai multe etaje, în cartierul unui prieten sau la propriul punct de încărcare personal de acasă. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW și durează aproximativ 30 de minute3 pentru a încărca bateria de la 5% la 80%. Puterea maximă de încărcare pentru încărcarea obișnuită (AC) este de 11 kW. 

Baterii și reciclare: longevitate garantată

Spre deosebire de motoarele cu ardere, motoarele electrice cu greu necesită întreținere, deoarece nu există piese predispuse la uzură, cum ar fi cureaua de distribuție și nici nu este nevoie să schimbi uleiul. Acest lucru are ca rezultat intervale de inspecție mai lungi și asta înseamnă mai puține vizite la atelier cu costuri de întreținere mai mici. Vehiculele electronice moderne precum noul ID. Buzz sunt proiectate pentru perioade lungi de funcționare. Prin urmare, pentru mulți potențiali clienți, accentul se pune de obicei pe întrebarea: cât durează bateria? Bateria litiu-ion de înaltă tensiune a ID. Buzz are o energie și o densitate de putere ridicate. De asemenea, nu necesită întreținere, are stabilitate mare a ciclului și autodescărcare scăzută. Cu toate acestea, factori precum numărul și tipul proceselor de încărcare (AC/DC), respectarea limitelor de încărcare sau temperaturile ambientale au un impact asupra duratei de viață a acestora. Acest lucru duce inevitabil la o pierdere a intervalului în timp.

Cu noul ID. Buzz Cargo, vă puteți baza pe calitate înaltă. Garantăm un conținut net utilizabil de energie a bateriei de cel puțin 70% pentru bateria sa de înaltă tensiune cu litiu-ion timp de opt ani sau până la 160.000 de kilometri de performanță de condus6. Cu toate acestea, bateriile vechi nu ajung la gunoi. Dimpotrivă: puteți aduce o contribuție semnificativă pentru ca strategia noastră holistică să fie și mai sustenabilă. Acestea includ așa-numitele aplicații de a doua viață, în care folosim bateriile după durata de viață în vehicul, de exemplu ca dispozitiv de stocare a energiei. În același timp, ne străduim să reciclăm o proporție mare de materii prime atunci când sunt utilizate. În uzina noastră pilot din Salzgitter, de exemplu, până la 97% din materiile prime pentru baterii, cum ar fi nichelul, cuprul și litiul pot fi deja recuperate.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen