Afișaj­multifuncțional „Colour"

Totul sub control. Dintr-o privire.

Găsiți informațiile de care aveți nevoie la drum, succint, într-un singur loc: Prin intermediul calculatorului de bord aveți acces la toate funcțiile importante ale e-Crafter. De exemplu la consumul de energie, la nivelul de încărcare al bateriei de înaltă tensiune, fluxul momentan de energie și autonomia rămasă. Suplimentare se afișează informații actuale cu privire la distanța parcursă, temperatura exterioară și oră. Și sistemele de asistență a șoferului pot fi comandate comod prin intermediul ecranului TFT color.

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen