Încărcare la wallbox opționale

Încărcare cu volum redus

Instalarea unei stații de încărcare se pretează acolo unde flota dumneavoastră staționează mai mult: de exemplu în garajul subteran al clădirii. Cu ajutorul unei wallbox opționale, încărcați autovehiculul mai rapid. Partenerul nostru de cooperare MOON oferă și stații de încărcare și instalări sub formă de pachet complet, practic.

Curent alternativ

Prin intermediul wallbox opționale, noul e-Crafter se încarcă în cca. 5 ore și 20 de minute, cu o putere de încărcare maximă de 7,2 kW. Cu ajutorul unui sistem suplimentar, inteligent, de gestionare a sarcinilor, se pot încărca și flote mai mari de autovehicule la orele la care este disponibil curent generat prin sisteme fotovoltaice. Oferta completă formată din wallbox cu fișă de tip 2 și instalare la fața locului, vine de la un partener de cooperare. Informații detaliate primiți de la partenerul Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Descoperiți aici infrastructura de încărcare a viitorului de la MOON, furnizorul de sisteme, care integrează mobilitatea electrică în viața de zi cu zi:

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen