Încărcare rapidă­CCS

Încărcare în deplasare

Datorită Combined Charging Systems (CCS), bateriile litiu ion pot fi conectate atât la surse de curent continuu, cât și alternativ. Astfel este posibilă încărcarea la stații de încărcare rapidă publice CSS și la wallbox proprietatea firmei.

Curent continuu

La stațiile de încărcare publice CCS, noul e-Crafter poate fi încărcat deosebit de rapid. Deja acum, sistemul de încărcare rapidă CCS permite o putere de încărcare de 40 kW și încarcă bateria litiu ion în cca. 45 de minute până la un nivel de 80%1. În viitorul apropiat, stațiile de încărcare vor furniza chiar și până la 350 kW curent continuu.

1 Timpul de încărcare este atins la stații de încărcare publice cu sistemul de încărcare standard CCS. Consum de curent combinat: 21.5 kWh/100km (resp. 215 Wh/km).
Emisii CO2: 0 g/km (se referă la emisiile de CO2 în timpul deplasării, emisiile totale de CO2 depind de proveniența curentului electric. Volkswagen recomandă utilizarea curentului obținut din surse regenerabile). 

Descoperiți aici infrastructura de încărcare a viitorului de la MOON, furnizorul de sisteme, care integrează mobilitatea electrică în viața de zi cu zi:

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen