Motor electric

Performanțe ridicate. Masă redusă.

În locul unui motor cu ardere internă, în compartimentul motor al e-Crafter se află un motor electric foarte compact și astfel semnificativ mai ușor. Acesta are, în timpul funcționării, emisii aproape zero, este extrem de silențios și necesită mult mai puțină întreținere. Și oferă și mai multe avantaje

  • Putere maximă 100 kW / 136 PS
  • Cuplu constant de 290 Nm pe întreaga plajă de turații
  • accelerare mai rapidă, fără întreruperi, pe primii 60 de metri, datorită cutiei de viteze automată cu 1 treaptă

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Crafter

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen