Meniu
Inchidere meniu

ID. Buzz
Mobilitatea reinventată

 

Salut viitor. Salut ID. Buzz

Bulli. Inspiră oamenii din întreaga lume de peste 70 de ani. Volkswagen Vehiculele Comerciale  aduce acum această fascinație în era mobilității electrice. Cu un nou act de identitate, ID. Buzz aduce un omagiu legendarului Bulli, gândit și proiectat pentru viitor. Pentru libertate maximă. ID. Buzz este mai mult decât un vehicul electric. Este creat pentru toți cei care doresc să înceapă o nouă eră a mobilității alături noi.

Experimentați libertatea altfel

Nu doar frumos, dar și inteligent: noul design ID. Buzz

O combinație reușită între primul Bulli - și tehnologia viitorului. Proiectarea lui ID. Buzz este mult mai mult decât o simplă dezvoltarea a unui model nou: funcții inteligente, senzori și suprafețe tactile în locul mânerelor și butoanelor, un concept de design orientat spre experiența spațială maximă.

Lumini inteligente cu tehnologie LED

Acești "ochii" inteligenti cu LED-uri care comunică interactiv cu tine și cu trecătorii. Când se întorc, privesc în direcția dorită, înregistrează pietoni și bicicliști la marginea drumului și folosesc semnale luminoase pentru a atrage discret atenția asupra lor.

Senzori: vezi fără să fi văzut

Pe cât de inedit este designul ID. Buzz, senzorii săi sunt încorporați în mod vizibil în noul design. Înregistrează împrejurimile în interiorul și în afara vehiculului pentru a vă face călătoria cât mai plăcută și distractivă. Și sunt chiar pregătiți pentru conducerea autonomă.

Flexibilitate într-o nouă dimensiune

Catalizator? Rezervor? Nu are nevoie. Ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru tine. Iar ID. Buzz îl folosește la maximum.  Și datorită configurației flexibile, lasă aproape toată libertatea dorită.

Mașină practică, pentru viitor

ID. Buzz redefinește ce poate fi o mașină astăzi. Fie că este vorba de o casă mobilă sau de un vehicul comercial bine gândit: el știe cum să vă susțină cel mai bine în fiecare călătorie și să vă aducă la destinație într-un mod relaxat.

Plafon panoramic

Lasă lumina soarelui să intre

Un plafon cât se poate de panoramic: pe aproape toată lungimea ID.Buzz-ului, întotdeauna deschis spre priveliști cerești. Ceea mai bună sursă de lumină naturală (și nopți înstelate).

Head-Up-Display

Anticipează aproape tot

Nu a fost niciodată mai ușor să păstrați permanent ochii la drum. Deoarece afișajul head-up display proiectează date importante de conducere pe parbriz.  În acest fel, puteți ajunge întotdeauna exact la locul în care doriți să mergeți.

Touchpad

Touchpad. Reinventăm volanul

ID-ul. Buzz este ușor de condus, deoarece totul este orientat intuitiv către dvs. Nu mai sunt butoane în cabina lui. Datorită touchpad-ului de pe volan, o atingere ușoară este suficientă pentru a opera funcțiile. Doar atingeți volanul și următoarea dvs. aventură poate începe.

Când vine vorba de marfă: ID. Buzz Cargo

Inteligent, agil, durabil: dacă prețuiți Transporterul, veți îndrăgii și ID. Buzz Cargo. El folosește spațiului la potențial maxim. Totodată am creat soluții inteligente de construcție și conversie. Alimentează cu energie suplimentară  prin acoperișul solar (de exemplu pentru priza de bord de 230 V). Poate face atât de mult încât este mai mult decât un simplu furgon cu motor electric. 

Construit pentru orașul de mâine

Unic, versatil, revoluționar

Plafon solar

Încărcare, dar nu la stația de încărcare

Varinat deja lungă a lui ID. Buzz Cargo este extins datorită acoperișului solar. Și asta cu puterea soarelui. Sustenabilitate inteligentă - la un nivel complet nou.

Conducere autonomă

Locul de muncă al șoferului din viitor

Conducerea autonomă va fi disponibilă în viitorul apropiat. Iar ID. Buzz Cargo este deja pregătit pentru asta. Acest lucru îți creează oportunități complet noi ca șofer. Datorită rețelei complexe, pe viitor ați putea, de exemplu, să răspundeți în mod convenabil la e-mailuri în timp ce vehiculul circulă independent către următoarea locație.

Agilitatea urbană

Proiectat pentru oraș

Orașele cu drumuri înguste? Nicio problemă pentru ID. Buzz Cargo. Motorul său electric mai mic și ampatamentul mai larg asigură un unghi mic de întoarcere -  fără a restricționa spațiul de încărcare. Flexibil și inteligent - doar ID. Buzz Cargo.

Made with love. Din Hanovra.

Cu 66 de ani înainte de începerea producției lui ID. Buzz, primul Bulli fabricat în Hanovra a ieșit de pe linia de producție. Fiind principala fabrică a vehiculelor comerciale Volkswagen, este, prin urmare, o onoare și o obligație să-și construiască tot aici și succesorul. Pentru a realiza acest lucru, se schimbă  multe, iar unele zone sunt reconstruite. În Hanovra, așteptăm cu nerăbdare să începem construcția viitorului.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen