Meniu
Inchidere meniu

Apple Music

 

Volkswagen și Apple Music – experiență muzicală completă în orice călătorie

Activați serviciile mobile online în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen și profitați de până la 6 luni gratis1 de Apple Music.

Apple Music – asta trebuie să fi auzit deja

Indiferent că aveți un dispozitiv Apple sau un smartphone Android: Cu Apple Music aveți la dispoziție peste 50 de milioane de melodii fără publicitate, pe care le puteți savura atât online, cât și offline. Începeți acum să beneficiați de streaming.

Atât de multă variație este greu de depășit: La Apple Music puteți alege dintre peste 50 de milioane de melodii favoritele dumneavoastră. Este foarte simplu să descoperiți noi artiști favoriți, căci punctul forte esențial al Apple Music sunt recomandările personalizate: pe baza informațiilor dumneavoastră și a muzicii pe care o ascultați de-a lungul timpului. 

Căutați ceva nou? Chiar dacă oferta este uriașă, navigarea prin librăria muzicală este o joacă de copii! Listele de redare selectate ale redacției Apple Music și posturi de radio grupate în funcție de genuri muzicale invită la descoperiri. Artiști noi și conținutul exclusiv completează periodic oferta. Știri actuale și informații culturale vă sunt oferite de radioul live Beats 1 Radio. 

Vă puteți lăsa inspirat și de prietenii dumneavoastră: Urmăriți-i pentru a vedea ce au ascultat aceștia sau partajați-vă propriile hituri de top și liste de redare. 

Pentru a nu vă consuma traficul de date mobile, conținuturile Apple Music pot fi și încărcate și redate direct de pe smartphone. Astfel sunteți bine pregătit și pentru cazul în care nu aveți rețea la un moment dat pe drum. Și indiferent dacă redarea se face prin streaming sau offline: Apple Music nu este întrerupt niciodată de publicitate. 

Bineînțeles că nu puteți utiliza Apple Music numai pe iPhone-ul dumneavoastră și pe alte dispozitive cu iOS: Și pe PC, pe smartphone-ul dumneavoastră Androin prin intermediul aplicației și, datorită Apple CarPlay, direct în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen, aveți acces complet la melodiile dumneavoastră. Astfel puteți începe direct cu streamingul.

Șase luni Apple Music gratis: așa funcționează

Toți deținătorii unui autovehicul nou începând cu modelul anului 2018 se află la numai câțiva pași distanță de șase luni de variație muzicală pură.

Pentru a putea savura cât mai curând cele peste 50 de milioane de melodii din Apple Music la drum și acasă, trebuie să fie îndeplinite următoarele premise:

  • Dețineți un Volkswagen începând cu modelul anului 2018
  • Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen este compatibil Car-Net sau We Connect și l-ați activat pentru utilizarea serviciilor mobile online (We Connect, Car-Net "Guide & Inform" și/sau Car-Net "Security & Service")
  • Ați instalat aplicația We Connect App pe smartphone-ul dumneavoastră.

Sunteți pregătit pentru muzică pe gustul dumneavoastră? Ca utilizator înregistrat, puteți obține chiar acum voucherul dumneavoastră pentru Apple Music prin intermediul aplicației We Connect App pentru iOS și Android sau prin intermediul portalului We Connect.

Descărcare din App Store . 

Descărcare din Google Play . 

Valorificare voucher în portalul We Connect

Apple CarPlay™ – modul optim, de a utiliza Apple Music în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen

Pentru o experiență muzicală optimă recomandăm conectarea iPhone prin intermediul App Connect cu Apple CarPlay™.

Cu CarPlay de la Apple controlați în timpul deplasării aplicații selectate de pe iPhone-ul dumneavoastră. Operarea aplicațiilor este exact la fel de simplă cum sunteți deja obișnuit de la iPhone. Muzică, telefon, știri - totul se află la numai o apăsare de buton distanță. Și dacă doriți, puteți comanda sistemul chiar și prin comandă vocală. 

CarPlay funcționează cu comanda vocală a sistemului Siri și este dezvoltat special pentru utilizarea în mașină. Aplicațiile compatibile CarPlay sunt optimizate special pentru operarea în mașină. Astfel, acestea pot fi folosite în timp ce mâinile și privirea rămân acolo unde ar trebui să fie în timpul condusului . 

Mai multe despre Apple CarPlay™

Întrebări & răspunsuri

Mai aveți întrebări? Am compilat aici pentru dumneavoastră câteva dintre soluțiile frecvente.

Cum pot determina modelul anului autovehiculului meu Volkswagen?

Pentru a determina modelul anului autovehiculului dumneavoastră Volkswagen, vă rugăm să identificați a 10-a poziție din seria dumneavoastră de șasiu (VIN). Un "J" reprezintă modelul anului 2018, un "K" reprezintă modelul anului 2019.

Autovehiculul meu comercial Volkswagen este compatibil cu We Connect sau Car-Net?

Testul nostru pentru verificarea compatibilității vă va oferi o primă perspectivă neobligatorie cu privire la care servicii mobile online sunt disponibile în autovehiculul preferat de dumneavoastră.

Spre verificare compatibilitate

Cu ce pot utiliza Apple Music?

Apple Music este compatibil cu iOS începând cu versiunea 8.4, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, PC, Android începând cu versiunea 4.3 și Sonos.

Apple Music îmi consumă traficul de date mobile?

Dacă utilizați Apple Music prin intermediul unei conexiuni de date mobile, acest lucru este posibil. Puteți însă savura Apple Music și prin WLAN și puteți descărca conținuturi pe care le puteți asculta apoi offline. În acest mod, solicitarea traficul de date mobil poate fi redusă. Vă rugăm să rețineți în ceea ce privește utilizarea offline faptul că Apple Music verifică o dată pe lună dacă mai sunteți încă membru activ. În acest scop trebuie realizată o conexiune online .

Pot utiliza Apple Music în paralel pe mai multe dispozitive?

Chiar dacă Apple ID-ul dumneavoastră poate fi instalat pe până la zece dispozitive, numai pe unul dintre acestea poate fi redată muzică online într-un anumit moment. Imediat ce redarea începe și pe un alt doilea dispozitiv, redarea pe primul se încheie.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen