Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Car-Net

 

Însoțitor practic: Serviciile dumneavoastră digitale la drum

Indiferent că este dimineața la 5, seara la ora 22 sau la ora de vârf a prânzului: Car-Net este disponibil non-stop pentru dumneavoastră. Căci vă conectează autovehiculul direct cu smartphone-ul dumneavoastră - și cu internetul. Astfel puteți utiliza servicii și aplicații utile. Sau puteți accesa informații în timp real. Iar operarea? Funcționează intuitiv prin intermediul smartphone-ului sau tabletei dumneavoastră și prin intermediul afișajului sistemului dumneavoastră Infotainment1. Totul despre practicele pachete Guide & Inform precum și Security & Service2 am rezumat aici în format practic pentru dumneavoastră.

Guide & Inform

Indiferent care vă este destinația: serviciile Car-Net "Guide" vă ghidează pe cel mai rapid drum până la benzinăria cu cele mai avantajoase prețuri sau până la următorul restaurant. În plus, primiți informații din trafic actuale direct de pe internet - și multe altele.

Informații trafic online

Import destinații online

Import traseu online

Căutare online a destinațiilor speciale

Destinațiile mele speciale

Stații de alimentare

Locuri de parcare

Raport de stare autovehicul

Managerul de timp

Vremea

Știri

Security & Service

Autovehiculul dumneavoastră comercial este pe mâini bune: Pachetul de servicii "Security & Service"2 vă reamintește de exemplu cele mai importante programări în service. Acesta transmite poziția de parcare către angajați și colegi. Vă avertizează în cazul încercărilor de furt - și multe altele. De aici aflați cum puteți profita de toate funcțiile.

Notificare zonă

Instalație alarmă antifurt online

Încuiere și descuiere

Încălzire în staționare online

Planificare evenimente service (bază)

Uși & Licht

Geschwindigkeitsbenachrichtigung

Claxonare & Blinken

Fahrzeugzustandsbericht (bază)

Stare autovehicul

Date deplasare (bază)

Poziție de parcare

Activați și utilizați Car-Net

Serviciile Car-Net vă scutesc de numeroase griji, vă furnizează informații și fac de exemplu întreținerea autovehiculului dumneavoastră mai confortabilă. Activarea Car-Net o puteți realiza comod din aplicație sau direct în autovehiculul dumneavoastră . Aici găsiți instrucțiuni detaliate cu privire la diferitele posibilități de activare:

Activare Car-Net în aplicație

Activare Car-Net în autovehicul

Pentru a putea utiliza serviciile trebuie să fie îndeplinite anumite premise. Astfel aveți nevoie pentru pachetul de servicii "Guide & Inform" de un sistem de navigație compatibil și de o conexiune la internet, iar pentru pachetul de servicii "Security & Service"2 de un sistem radio sau de un sistem de navigație compatibil, precum și de Volkswagen TelematikBox (OCU).

Guide & Inform

Premise

 

Sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Media Plus"3

Pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform" aveți nevoie fie de sistemul de navigație »Discover Media«, fie de sistemul de navigație »Discover Media Plus«. Guide & Inform vă stă la dispoziție gratuit în primii trei ani .

 

WLAN-Hotspot

Puteți conecta sistemele de navigație  prin intermediul hotspot-ului mobil al smartphone-ului dumneavoastră la internet. Pentru aceasta aveți nevoie de un abonament de telefonie mobilă cu trafic de date suficient.

Descărcare instrucțiune .

 

Volkswagen CarStick LTE

Alternativ la hotspot-ul WLAN vă stă la dispoziție Volkswagen CarStick LTE. Acesta utilizează o cartelă SIM4 separată pentru punerea la dispoziție a unui hotspot WLAN propriu pentru serviciile Car-Net - complet independent de conexiunea cu smartphone-ul. Astfel, și terminalele dumneavoastră mobile precum smartphone-urile și laptopurile pot fi conectate la internet. CarStick poate fi utilizat numai cu sistemul de navigație »Discover Media«. Puteți obține un CarStick de la partenerul dumneavoastră Volkswagen .

Căutare distribuitor

Security & Service

Premise

 

Sistem radio "Composition Media"

Doriți și mai mult confort și control la volan? Datorită sistemului radio opțional "Composition Media" în combinație cu unitatea Volkswagen TelematikBox (OCU) puteți utiliza comod serviciile practice Security & Service. În plus: Security & Service2 este disponibil în primii trei ani gratuit.

 

Sistem de navigație "Discover Media"

Și prin intermediul sistemului de navigație "Discover Media", Security & Service2 vă stă la dispoziție - în primii trei ani chiar gratuit. La fel ca în cazul sistemului radio "Composition Media" aveți nevoie suplimentar de unitatea Volkswagen TelematikBox.

 

Volkswagen TelematikBox

Unitatea fixă Volkswagen TelematikBox reprezintă premisa pentru utilizarea Security & Service2. Aceasta conține o cartelă SIM integrată, prin intermediul căreia autovehiculul se poate conecta oricând la internet. Acest lucru permite accesarea mobilă a stării autovehiculului, notificarea automată a necesităților de service sau o notificare imediată la declanșarea instalației de alarmă antifurt. De aceea, comandarea Security & Service2 este legară de TelematikBox.

Întrebări frecvente

Pentru ce modele Volkswagen există Car-Net?

Prin testul nostru de verificare compatibilitate găsiți o imagine de ansamblu a modelelor echipate cu Car-Net.

Care sunt premisele pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Guide & Inform"?

Trebuie să fie îndeplinite următoarele puncte:

  • Sistem Infotainment de la "Discover Media" în sus
  • Conexiune la internet în autovehicul
  • Un cont de utilizator pe portalul We Connect

Pentru a putea utiliza Car-Net prin intermediul terminalului dumneavoastră mobil, aveți de asemenea nevoie de un contract de telefonie mobilă valabil încheiat cu un furnizor de telefonie mobilă. Servicii Car-Net sunt disponibile numai în aria de acoperire a respectivei rețele mobile și consumă în funcție de comportamentul de utilizare un trafic de date diferit. De aceea se recomandă călduros un abonament fără limită de trafic.

Care sunt premisele pentru utilizarea serviciilor Car-Net "Security & Services"?

Pentru a putea utiliza serviciile Car-Net "Security & Services"2 vă rugăm să comandați pachetul de servicii corespunzător, precum și unitatea fixă Volkswagen TelematikBox (OCU) la comandarea modelului dumneavoastră Volkswagen Crafter. Această unitate dispune de o cartelă SIM prin intermediul căreia autovehiculul dumneavoastră poate stabili o conexiune prin internet cu portalul We Connect. 

Pentru a putea utiliza serviciile Car-Net "Security & Services" aveți nevoie în plus de:

  • Un cont de utilizator pe portalul We Connect
  • Un smartphone cu contract de telefonie mobilă valabil pentru utilizarea aplicației

În plus, pentru anumite servicii sunt necesare componente tehnice în autovehicul. De exemplu, aveți nevoie de o instalație de alarmă antifurt pentru a putea folosi serviciul »Instalație alarmă antifurt online«.

Cât costă serviciile Car-Net "Guide & Inform"?

Serviciile Car-Net "Guide & Inform" pot fi utilizate pentru autovehicule comerciale gratuit în cadrul perioadei de derulare inițiale. Durata perioadei de derulare gratuite a serviciilor depinde de țară, model și echiparea autovehiculului și este de până la 36 de luni. Puteți utiliza durata de derulare gratuită integrală dacă, după predarea autovehiculului, vă înregistrați în termen de 90 de zile .

După perioada de derulare gratuită, serviciile pot fi prelungite din portalul We Connect contra cost. Prețurile actuale depind de pachetul de servicii ales de dumneavoastră și de modelul autovehiculului.

Cât costă serviciile Car-Net "Security & Services"?

La achiziționarea autovehiculului, pentru Volkswagen TelematikBox (OCU) se percepe o sumă unică, a cărei valoare o puteți găsi în configuratorul Volkswagen. Aceasta poate fi folosită timp de 10 ani și reprezintă baza pentru pachetul de servicii "Security & Services"2. Acest pachet de servicii poate fi folosit apoi pentru autovehicule noi fără costuri suplimentare în timpul perioadei de derulare inițiale. Durata utilizării gratuite depinde de țară, model și echiparea autovehiculului și este de minim 12 luni dacă vă înregistrați în termen de 90 de zile de la predarea autovehiculului. 

După perioada de derulare gratuită, serviciile pot fi prelungite din portalul We Connect contra cost. Prețurile actuale depind de pachetul de servicii ales de dumneavoastră și de modelul autovehiculului.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen