Vremea

Știți unde strălucește soarele1

Oare merită o excursie spontană până la lac după serviciu? Sau poate aveți nevoie de o geacă mai groasă pentru excursia de o zi? Cu o privire asupra datelor meteo actuale puteți răspunde în cel mai scurt timp la aceste întrebări. O prognoză a temperaturii și vântului, precum și un radar de ploaie vă informează la cerere despre vremea la locația actuală a autovehiculului sau la destinația dumneavoastră. În plus, poate fi afișată o hartă cu o vedere de ansamblu a localităților selectate.

  • simplu de operat și furnizează informații meteo rapide
  • prezintă raportul meteo detaliat și prognoza pe 3 zile
  • ține cont de ora preconizată de sosire la destinație
  • prezintă informațiile în mod clar pe afișajul sistemului de navigație 

Pentru utilizarea serviciilor Car-Net aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola. În plus, trebuie încheiat online un contract separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pentru întreaga durată, după predarea autovehiculului aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce. Utilizarea serviciilor mobile online de la Car-Net "Guide & Inform“ este posibilă numai cu dotările opționale Discover Media și Discover Plus. Suplimentar aveți nevoie de un terminal mobil compatibil pentru internet (de ex. smartphone), care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot mobil WLAN. Alternativ, cu opțiunea interfeței pentru telefon „Business“ în combinație cu sistemul de navigație Discover Pro se poate utiliza un telefon mobil cu remote SIM Access Profile (rSAP) sau o cartelă SIM cu opțiune de telefonie și date. Prin intermediul Car-Stick LTE disponibil opțional, în combinație cu sistemul de navigație Discover Media se poate realiza de asemenea o conexiune la internet pentru dispozitivul dumneavoastră de navigație, precum și un hotspot W-LAN în autovehicul. Serviciile Car-Net sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Datorită volumului de date apărut ca urmare a utilizării serviciilor Car-Net, se recomandă cu căldură încheierea unui abonament cu trafic nelimitat cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă. Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate fi diferită în funcție de țară. Aceste servicii sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Informații suplimentare referitoare la Car-Net obțineți de la adresa portal.volkswagen-we.com și de la partenerul dumneavoastră Volkswagen sau Volkswagen Autovehicule Comerciale; informații despre condițiile tarifare pentru serviciile de telefonie mobilă obțineți de la furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Preturile mentionate sunt preturi maxim recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Inchidere meniu

Volkswagen Car-Net

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen