Meniu
Inchidere meniu

Servicii digitale și aplicații

 

Conectat cu autovehiculul dumneavoastră comercial: Aplicații și service digitale

Vă mai puteți imagina o viață fără smartphone? Probabil că nu - până la urmă, cu ajutorul acestuia aveți aplicația potrivită pentru aproape orice situație. Mulțumită App Connect aveți această asistență practică și la volanul autovehiculului dumneavoastră comercial Volkswagen la îndemână. Căci puteți afișa și comanda aplicații selectate1 în mod simplu prin intermediul sistemului dumneavoastră radio sau de navigație .

Indiferent dacă este vorba despre Car-Net sau We Connect: Utilizați App Connect pentru cele trei tehnologii inovatoare MirrorLink®, CarPlay™ și Android Auto™. CarPlay™ cu We Connect la sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro"2 oferă acum și posibilitatea unei conexiuni fără cablu cu smartphone-ul dumneavoastră. 

MirrorLink™

Așa cum spune deja numele: MirrorLink™ redă toate aplicațiile compatibile de pe smartphone-ul dumneavoastră pe afișajul sistemului dumneavoastră Infotainment. Astfel puteți opera aplicațiile dumneavoastră preferate în mod sigur și confortabil direct de pe ecran . Smartphone-ul dumneavoastră este compatibil cu MirrorLink™? Puteți afla acest lucru accesând www.mirrorlink.com.

 

Descoperiți aplicații populare ale partenerilor cu care cooperăm:

 

Glympse

Determinare locație în timp real: Absolut sigur și fără complicații.

Aplicația Android în Google Play Store

Aplicația iOS în App Store


Parkopedia

Cea mai mare bază de date informativă din lume pentru locuri de parcare: Disponibilitate, program și prețuri în timp real.

Aplicația Android în Google Play Store

Aplicația iOS în App Store

Android Auto™

"Ascultarea listei mele de redare preferate pe Spotify": Cu Android Auto™ de la Google puteți controla toate aplicațiile compatibile de pe smartphone-ul dumneavoastră cu sistem de operare Android prin Google Voice. Printre altele, Google Play Music, Pandora și Spotify pot fi controlate confortabil prin comandă vocală. În plus, cu Android Auto™ mai puteți utiliza și alte aplicații în mod confortabil și sigur în timpul deplasării . Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina web Google.

Descărcați acum Android-App .

Apple CarPlay™

Utilizarea facilă este aici în prim plan: Cu CarPlay™ de la Apple puteți controla aplicații selectate în timpul deplasării la fel de ușor cum sunteți obișnuit de la iPhone-ul dumneavoastră. Hărți, telefon, știri, muzică - totul la o apăsare de buton. În plus, puteți opera sistemul și prin intermediul comenzii vocale. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina web Apple.

Aflați mai multe despre CarPlay™ .

Premise pentru App-Connect

Interconectat corespunzător: Pentru a putea utiliza App-Connect în combinație cu Car-Net, aveți nevoie fie de sistemul radio "Composition Media", fie de unul dintre sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Media Plus"3, precum și de un cablu USB. 

Conexiunea cu autovehiculul dumneavoastră din cea mai nouă generație: În cadrul noii oferte de la We Connect, App-Connect vă stă la dispoziție cu sistemele Infotainment Composition Colour, Discover Media și Discover Pro.  Cu CarPlay™ vă puteți conecta smartphone-ul acum și fără cablu. Altfel, vă stă la dispoziție ca de obicei conexiunea prin intermediul unui cablu USB.

Dispozitive compatibile care se potrivesc

Disponibil în combinație cu Car-Net

 

Sistem radio "Composition Media"

Ați auzit bine: »Composition Media« este sistemul radio perfect, dacă doriți să utilizați App-Connect în autovehiculul dumneavoastră comercial. Imediat ce smartphone-ul dumneavoastră este conectat prin interfața USB, App-Connect poate fi utilizat fără nici o altă înregistrare .

Sistemele de navigația "Discover Media" și "Discover Media Plus"

Și sistemele de navigație »Discover Media« și »Discover Media Plus« suportă ofertele digitale MirrorLink™, Android Auto™ și Apple CarPlay™.  Prin achiziționarea App-Connect găsiți soluția potrivită pentru orice smartphone - indiferent în ce autovehicul comercial Volkswagen.

Disponibil în combinație cu We Connect

 

Sistem radio "Composition Colour"

Intrarea dumneavoastră în lumea App-Connect a celei mai noi generații Transporter 6.1 sau Multivan 6.1. Nu trebuie decât să realizați conexiunea prin intermediul unui cablu USB.

Sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro"

Cu ecranele tactile color de 8 inchi și 9,2 inchi, o plăcere. Și aceste sisteme de navigație suportă ofertele digitale MirrorLink™, Android Auto™ și Apple CarPlay™. Prin achiziționarea App-Connect oricine poate găsi soluția potrivită - indiferent în ce autovehicul comercial Volkswagen. Ambele sisteme suportă wireless App-Connect.

Conectare dispozitive

Disponibil în combinație cu Car-Net

 

Cablu USB

Conectat rapid: Pentru a putea utiliza App-Connect, conectați smartphone-ul dumneavoastră și sistemul radio sau sistemul de navigație pur și simplu cu un cablu USB adecvat. Acesta este deja inclus în furnitură pentru majoritatea smartphone-urilor.

 

Disponibil în combinație cu We Connect

 

Wireless

Cu sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro"  vă puteți conecta iPhone-ul cu CarPlay™ acum și fără cablu.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen