Meniu
Inchidere meniu

Mereu la dispoziția dumneavoastră: noua mobilitate digitală

Volkswagen We reprezintă intrarea dumneavoastră într-o nouă mobilitate digitală: Prin intermediul serviciului online We Connect1 vi se oferă o gamă de servicii practice și funcții pentru autovehicul. Streaming de muzică, găsirea celui mai apropiat loc de parcare liber, foaia dumneavoastră de parcurs digitală sau ajungerea pe drumul cel mai rapid la destinație - cele mai noi generații de autovehicule setează noi standarde. Am creat pentru dumneavoastră pachete cu oferte practice. Asta vă face viața pur și simplu mai relaxată.

Conectat direct

La autovehiculele precum Transporter 6.1 cu We Connect vă stau la dispoziție gratuit funcții de bază active, pe care le puteți deconecta și separat în orice moment.

Sistemul de apel de urgență e-Call

În siguranță, chiar și în caz de urgență: Sistemul de apel de urgență e-Call vă oferă asistență atunci când este necesar. Iar în cazul accidentelor grave cu declanșarea airbagurilor, solicită asistență. Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ajutor cât mai rapid posibil.

Înregistrați-vă gratuit pentru viitor: We Connect

Conectați-vă autovehiculul cu viitorul: Înregistrați-că o singură dată și activați-vă autovehiculul. Deja ați terminat și puteți utiliza serviciile digitale de la Volkswagen. În oferta We Connect vă stau la dispoziție numeroase funcții practice și servicii pentru majoritatea echipărilor de serie, fără costuri suplimentare.

Confort

Verificați de pe canapea dacă v-ați încuiat autovehiculul. Și să vi se amintească de către autovehiculul dumneavoastră cu privire la programările în service. Faceți-vă viața comodă - cu We Connect.

Planificare evenimente service

Apel informativ

Siguranță

Asistență rapidă dacă pe drum se întâmplă ceva neplăcut: În caz de pană, îi puteți contacta pe angajații noștri printr-o simplă apăsare de buton. Și în cazuri grave, primiți automat asistență. 

Apel pană

Anunțare automată accident

Autovehiculul sub observație

Verificați din birou dacă v-ați încuiat autovehiculul - sau unde este parcat momentan. Verificați datele importante de oriunde. Cu We Connect știți dintr-o privire tot ceea ce trebuie să știți.

Uși & Licht

Parkposition

Stare autovehicul

Date deplasare

Raport de stare autovehicul

Și mai multe funcții: We Connect Plus2

Adăugați pachetului dumneavoastră We Connect cu We Connect Plus și mai multe funcții suplimentare: Utilizați numeroasele avantaje practice precum navigație inteligentă cu informații în timp real, streaming media, Internet radio și operarea prin smartphone.

Navigație

Alegerea celui mai rapid traseu, avertizare în timp real cu privire la ambuteiaje, ajungerea pe drumul direct până la următoarea benzinărie - numai câteva dintre numeroasele funcții suplimentare pe care vi le oferă We Connect Plus2.

Informații trafic online

Actualizare hărți online

Calculare online traseu

Căutare online a destinațiilor speciale

Stații de alimentare & Stații de încărcare

Locuri de parcare

Confort

Comandați încălzirea în staționare3 și alte funcții de deplasare confortabil prin smartphone cu ajutorul aplicației We Connect.

Încuiere și descuiere4

Încălzire în staționare online3

Claxonare & Blinken

Divertisment

Navigare ca la birou. Muzică prin streaming ca în sufragerie. Cu funcțiile Internet și Infotainment de la We Connect Plus2 aproape că ați putea uita, că de fapt vă aflați pe drum. Dacă condusul nu ar fi atât de plăcut.

Streaming media

Comandă vocală online

Internet radio

WLAN Hotspot

Pachete de date

Siguranță

Plusul la capitolul siguranță: De exemplu, vi se aduce la cunoștință dacă autovehiculul dumneavoastră părăsește o anumită zonă. Iar în cazul tentativelor de furt sunteți avertizat imediat.

Notificări zonă

Instalație alarmă antifurt online

Notificare viteză

Trei premise – nenumărate avantaje

Ați dori să utilizați We Connect și We Connect Plus2? Verificați de ce aveți nevoie pentru aceasta. Pentru a utiliza numeroasele avantaje ale We Connect Plus sunt necesari numai patru pași:

01

Descărcați aplicația We Connect

Descărcați gratuit aplicația We Connect pentru smartphone-ul dumneavoastră. În funcție de sistemul dumneavoastră de operare, găsiți aplicația We Connect pentru Android sau iOS în Google Play Store sau în App Store.

02

Creați-vă contul de utilizator

Autentificați-vă cu ID-ul dumneavoastră Volkswagen Autovehicule Comerciale în aplicație. Dacă nu ați creat încă unul, aplicația vă va ghida pas cu pas prin înregistrare.

03

Adăugați-vă autovehiculul Volkswagen

Adăugați-vă autovehiculul comercial Volkswagen cu ajutorul seriei de șasiu (VIN). Puteți găsi VIN în documentele de înmatriculare și în spatele parbrizului autovehiculului dumneavoastră.

04

Activați We Connect

Pentru finalizarea activării, urmați indicațiile afișate în aplicație. Și aduceți-vă cotidianul digital pe banda de accelerare, cu servicii inteligente.

Aici găsiți instrucțiuni detaliate cu privire la diferitele posibilități de activare:

Activare cu aplicația și cheile cu telecomandă

Activare în autovehicul

Activare în aplicație cu cod de activare

Activare în sistemul radio "Composition Audio"

Întrebați, știți: întrebările noastre adresate frecvent

Autovehiculul meu comercial Volkswagen este compatibil cu We Connect?

Testul nostru pentru verificarea compatibilității vă va oferi o primă perspectivă neobligatorie cu privire la care servicii mobile online sunt disponibile în autovehiculul preferat de dumneavoastră.

Spre verificare compatibilitate

Cum îmi conectez pentru prima oară autovehiculul la internet, pentru a putea utiliza serviciile mele mobile online de la We Connect?

Dacă la comandarea autovehiculului dumneavoastră Volkswagen ați comandat și pachetul de servicii "We Connect", în autovehiculul dumneavoastră a fost instalată o cartelă eSIM fixă . Aceasta dispune o conexiune de date integrată, prin intermediul căreia autovehiculul dumneavoastră stabilește automat o conexiune prin internet cu portalul We Connect.

De ce trebuie să aleg un partener de service Volkswagen?

Dacă selectați un partener de service Volkswagen în portalul We Connect, profitați de numeroase servicii la calitate specifică Volkswagen. În măsura în care acest serviciu este suportat, puteți primi programări în service în mod automat. Dacă activați planificarea automată a programărilor, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen transmite toate datele importante către partenerul dumneavoastră de service preferat. În cazul în care este necesară o vizită în service, veți fi contactat automat de către partenerul dumneavoastră de service.

Partenerul de service îl selectați individual pentru fiecare autovehicul.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen