Apel de pană

Asistență în caz de pană la o simplă apăsare de buton1

Cel mai important lucru în caz de pană: să fiți ajutat rapid și fără complicații. De aceea autovehiculul dumneavoastră transmite în cel mai rău caz datele dumneavoastră de poziționare și datele autovehiculului dumneavoastră direct către Call Center-ul Volkswagen. Astfel, angajații noștri vă pot ajuta și mai bine - pentru ca dumneavoastră să vă puteți continua deplasarea cât mai repede posibil. Fie identificăm împreună cu dumneavoastră pana la telefon. Sau, dacă este necesar, vă trimitem un Servicemobil. 

Pentru utilizarea serviciilor We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea online a unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită. Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei pentru traficul de date sunt acoperite în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor „Streaming & Internet“, de către Volkswagen AG. Pentru utilizarea serviciilor „Streaming & Internet“, precum și a hotspot-ului WLAN pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul de telefonie mobilă extern „Cubic Telecom“, care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei în numeroase țări europene. Informații despre prețuri și țările acoperite găsiți la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului web, a radioului hibrid și streaming-ul de medii este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale de la We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate să difere în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală resp. pot fi anulate. Informații detaliate găsiți la adresa portal.volkswagen-we.com și la partenerul dumneavoastră Volkswagen sau Volkswagen Autovehicule Comerciale. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă obțineți de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Preturile mentionate sunt preturi recomandate, necartelate, exprimate in Euro si includ TVA. Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale, date tehnice corespund momentului de editare. Modificari ale informatiilor pot aparea ulterior. Vehiculele din imagine sunt cu titlu de informare si pot contine dotari optionale, contra cost. Unele din dotarile optionale nu pot fi comandate in fabricatie in anumite combinatii. PORSCHE ROMANIA isi rezerva dreptul de a aduce modificari, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Volkswagen AG, Hanovra.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen